"Amblem Karpata na timskom autobusu"
"Amblem Karpata na timskom autobusu"

Crveni alarm u Karpatima: besni gazda preti skidanjem zarade i glava

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.08.17. | 09:50

Ukoliko ne bude zadovoljan rezultatom protiv Stala (subota, 16.00), Petro Diminski oduzima pola plate igračima i otpušta stručni štab

Amblem Karpata na timskom autobusuUkrajina je trenutno "zemlja čuda", država koja to nije. Ono kroz šta smo mi prošli i prolazimo, sada je u ovoj ogromnoj istočnoevropskoj državi redovno stanje. A to donosi, naravno ogromne probleme u svim apsektima života.

Pa je tako krenulo i iživljavanje nad radnicima, u ovom slučaju fudbalskim te se uprava Karpata, koja je dosta uložila u ovom prelaznom roku, odučila na oštre poteze već nakon tri kola novog šampionata. Naime, tim iz Lavova je trenutno pretposlednji sa samo jednim osvojenim bodom, pa su se gazda, inače biznismen-političar Petro Dimniski  i njegovi saradnici dosetili kako da kazne igrače i stručni štab, a da pritom njima bude bolje, to jest da sačuvaju što više love u džepu.

Izabrane vesti

KARPATIJA - STAL
KI 1 - 1,75, KI X - 3,35, KI 2 - 4,70
 

Sve u svemu, u slučaju da nisu zadovoljni rezultatom u četvrtom kolu kada Karpati dočekuju trenutno trećeplasirani Stal iz Kamijanske (subota, 16.00), daju sebi za pravo da ne isplate pola plate svim igračima. A u slučaju poraza otkaz će dobiti ceo stručni štab na čelu sa Špancem Serhiom Navarom.

Verujemo da su igrači i stručni štab dobro shvatili poruku upućenu "odozgo", te da će dati sve od sebe. A da li ćete odabrati da stavite na tiket pobedu zeleno-belih ili verujete da ih gazda Petro nije dovoljni motivisao, odlučite sami.(foto: Action Images)


tagovi

UkrajinaKarpati LavovEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara