""
""

Crvena revolucija: Liverpul dovodi čak šest pojačanja za juriš na Ligu šampiona!

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.05.14. | 10:21

Brendan Rodžers će imati armiju spremnu za narednu sezonu

U trenucima dok u Liverpulu svi i dalje razmišljaju o tome da li će Redsi osvojiti prvu premijerligašku titulu u klupskoj istoriji, uprava slavnog kluba sa Enfilda već kuje planove za narednu sezonu, koja će biti povratnička u Ligi šampiona još od sezone 2009/2010.

Naime, prema pisanju britanskog Dejli Mejla, Brendan Rodžers će za predstojeću letnju pijacu dobiti oko 75.000.000 evra, a na listi želja nalazi se čak sedam imena! To su - jedan od najboljih levih bekova sveta Luk Šo, njegov saigrač iz Sautemptona Adam Lalana, zatim 22-godišnji štoper Kardifa Stiven Kolker, kao i desni bek Mančester Sitija Majka Ričards. Na listi su još dva imena – 24-godišnji univerzalni defanzivac Sportinga Markos Roho i velika želja menadžera Redsa, Jevgen Konopljanka!

Izabrane vesti

Time bi Rodžers pojačao sve pozicije na kojim je ove sezone škripalo, a u slučaj ostanka napadačkog tandema Suarez - Staridž, Liverpul bi mogao da uđe u ozbiljnu trku za ušati trofej.
"Apsolutno je legitimno reći da nam postava nije dovoljno velika i da je potrebno da dovedemo prava pojačanja kako bismo pojačali konkurenciju u timu. Drago mi je što je uprava prepoznala momenat u kojem se nalazimo i odlučila da zajedničkim snagama krenemo u realizaciju ovog projekta", rekao je Rodžers

(FOTO: Action Images)


tagovi

Markos RohoLuk ŠoStiven KolkerPremijer ligaMajka RičardsLiverpulJevhen KonopljankaEvropaAdam LalanaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara