""
""

Crnogorski Sokolovi: Pomoći ćemo i mi, ali ne želimo da se eksponiramo

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.05.14. | 21:54

Reprezentativni golman Crne Gore Vukašin Poleksić poručio da neće izostati donacija njegovih saigrača

Kao i u mnogim teškim vremenima, Crnogorci nisu zaboravili Srbe. Katastrofa koja je zadesila našu zemlju i neke susedne države je ujedinila ceo region da se solidariše  i pokaže veliko srce. Iz minuta u minut stižu vesti o sakupljenoj humanitarnoj pomoći i donacijama, a akciji će se odazvati i članovi fudbalske reprezentacije Crne Gore.  
“Želim da izdrže do kraja. Konstantno smo mislima uz njih. Cela reprezentacije. Nadam se da će sve što pre završiti. Mi smo jedan narod, potrebno je da svi budemo zajedno”, poručio je reprezentativni golman Vukašin Poleksić za crnogorski portal topfudbal.me.

Izabrane vesti

On je istakao da konkretna pomoć od njgea i saigrača za nastradali nrod u Srbiji neće izostati ni ovoga puta, baš kao i što su akciji za sakupljanje pomoći za Tijanu Ognjanović donirali 25.000 evra od premija.
“Pričamo o tome, razmišljamo šta i kako, ali ne želimo da se eksponiramo. Sigurno da novčana pomoć neće izostati. To je najmanje što u ovom trenutku možemo da učinimo. Najbitnije je od svega da se cela situacija što pre smiri”, rekao je Poleksić na okupljanju reprezentacije pred utakmice sa Slovačkom i Iranom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vukašin Poleksićreprezentativni fudbalPoplaveCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara