Nebojša Jovović
Nebojša Jovović

Crnogorac izvadio Al Fajsali iz blata

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.03.18. | 09:11

Nebojša Jovović juri ka drugom mestu u šampionatu Jordana

Kada je po završetku prošle sezone sa Al Fajsalijem osvojio prvenstvo posle četiri godine posta, potom nacionalni kup, Superkup i uveo klub u finale Arapske Lige šampiona Nebojša Jovović u potpunosti je osvojio pristalice najtrofejnijeg kluba Jordana. Posle briljantne sezone crnogorski strateg preuzeo je kormilo egipatskog Zamaleka, poznatog po čestoj smeni trenera, pa se Jovović prvih dana januara ove godine vratio u Aman. Situacija nije bila nimalo ružičasta...

Al Fajsali trenutno zaostaje 11 bodova za liderom Al Vihdatom, mada ima meč manje, ali kako je do kraja ostalo još samo pet kola, jasno je da samo čudom Šefovi iz Amana mogu da odbrane tron. Ipak, Al Fajsali se konsolidovao, izašao iz blata i vezao šest mečeva bez poraza u svim takmičenjima, pa je sada ozbiljan kandidat za vicešampionsku poziciju koja obezbeđuje mesto u AFC kupu.

Izabrane vesti

Upravo danas AL Fajsali na svom stadionu, u derbiju kola, dočekuje drugoplasiranu Al Ramtu, koja mu beži četiri boda sa utakmicom viška. Gosti nisu u najboljem stanju, pošto su bez slavlja na tri minula ligaška susreta, a kako su ujedno i veliki dužnik zbog ubedljive pobede u prvom delu sezone (4:2), treba očekivati da Jovovićevi puleni dobro zapnu i pobede rivala.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 17:00 3683 JOR 1 Al Faisaly A. - Al Ramtha ki 1 2,10
Ukupna kvota2,10

JORDAN 1 - 18. KOLO

Petak
15.00: (1,75) Al Džazira (3,35) Manšejat (4,70)
17.00: (2,10) Al Fajsali (3,00) Al Ramta (3,70)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeNebojša JovovićAl Fajsali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara