""
""

Crno-belo veče po treći put u Čačku

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.16. | 18:02

Cilj ovog skupa je druženje navijača i simpatizera Partizana, ali i prikupljanje novčanih sredstava za rukometni, vaterpolo i hokejaški klub

U organizaciji fondacije “Grobari za nas” po treći put će se u Čačku održati donatorska manifestacija “Crno-belo veče”. Cilj ovog skupa je druženje navijača i simpatizera Partizana, ali i prikupljanje novčanih sredstava za rukometni, vaterpolo i hokejaški klub Partizan.

Izabrane vesti

Očekuje se  dolazak Partizanovih legendi poput predsednika KK Partizan Nikole Pekovića, predsednika VK Partizan i predsednika Sportskog saveza Srbije Aleksandra Šoštara, trenera crno-belih vaterpolista Vlade Vujasinovića, zatim bivših i sadašnjih fudbalskih asova Momčila Vukotića, Saše Ilića, generalnog direktora RK Partizan Aleksandra  Blagojevića i više rukometaša, vaterpolista i hokejaša.

Upriličiće se i aukcija sportske opreme i rekvizita i to po jednog košarkaškog, fudbalskog i hokejaškog dresa, lopti za rukomet i vaterpolo, kao i dve vaterpolo kapice.

Pored Čačana “crno-belo veče” će svojim prisustvom uveličati i Grobari iz Novog Sada, Kragujevca, Niša, sa Zlatibora, kao i predsednik fondacije Željko Perkunić.

Deo prikupljenih sredstava izdvojiće se i u humanitarne svrhe.

Za dobro raspoloženje pobrinuće se popularni bend “Stari Grad”, a dodatne informacije mogu se dobiti kod predsednika čačanskog ogranka fondacije “Grobari za nasMikice Damjanovića.

Donatorsko veče održaće se u petak 20. maja u hotelu “Beograd” od 18 sati.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SrbijaFK Partizangrobari za nascrno-belo veče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara