"Vazura i Milosavljević"
"Vazura i Milosavljević"

Crno-beli sve jači: „Ktitor“ za Evropu

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.04.15. | 13:29

Partizan potpisao još jedan sponzorski ugovor

Vazura i MilosavljevićDok se igrački kadar Partizana u tišini Sportskog centra Zemunelo sprema za 148. večiti derbi, u kancelarijama na stadionu u Humskoj 1 vri kao u košnici. Crno-beli su proširili sponzorski pul, pošto su posle preduzeća „Telekom Srbija“ i „Zepter internacional“ pod svoje skute doveli i kompaniju „Ktitor“, koja se bavi proizvodnjom kancelarijskog nameštaja i galanterije.

Saradnja je potpisana na godinu i po dana, a oduševljenje najnovijim poslovnim potezom ne krije Miloš Vazura, generalni direktor kluba.
Sponzorskom pulu Partizana od početka 2015. godine pridružuju se renomirane kompanije, lideri u svojim oblastima poslovanja. Pravljenje ozbiljnog sponzorskog pula je naš primarni cilj i u tom pravcu nastavljamo i u narednom periodu. Stabilan Partizan je naš imperativ ”, kaže Miloš Vazura.

Izabrane vesti

U ime kompanije „Ktitor“ ugovor sa crno-belima potpisao je vlasnik Milija Milosavljević, koji je pre desetak godina bio i član Upravnog odbora Partizana.“
Imati šampiona poput Partizan za partnera je čast za svaku ozbiljnu kompaniju. Znamo šta Partizan znači na domaćoj sceni, a nadamo se da zajedno idemo i ka Evropi”, zaključio je Milosavljević.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiloš VazuraMilija MilosavljevićKtitor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara