""
""

Crno-bele stolice samo su početak, dolazak u Humsku postaće porodični ritual

Vreme čitanja: 4min | pet. 28.02.14. | 16:37

Direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović najavljuje nove akcije kojima crno-beli žele da vrate publiku na stadion

Doš’o je i taj dan... Kao u navijačkoj pesmi, Grobari su dočekali da posle 15 godina stadion Partizana osvane našminkan u crno-belo. Humsku od četvrtka krase stolice u prepoznatljivim bojama kluba, što bi trebalo da bude jednako inspirativan detalj publici i igračima da protiv Radničkog ostvare premijernu prolećnu pobedu.

Novi ambijent na Topčiderskom brdu predstavlja krunu akcije Lav igra i strast, pokrenute krejem 2012. u kojoj su pristalice Partizana finansijerali postavljanje stolica. Za sada je taj posao okončan na zapadnoj i istočnoj tribini, dok se narednih dana očekuje postavljanje sedišta na jugu i severu.
"Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Lavom, posebno marketinškom aktivacijom 'Lav, igra i strast', koja je uz sjajnu interakciju najvernijih navijača kao krajnji rezultat donela crno-bele stolice. Moram da pohvalim kolege iz Lava jer su zajedno s marketing timom Partizana učestvovali u osmišljavanju akcija kako bi povećali broj fanova koji su se uključili u akciju. Potpisivanje ugovora s Lavom samo je deo posla nastavljen svakodnevnim marketinškim akcijama, aktivacijama, nagradama i ostalim detaljima kojima se moj tim bavio prethodnih godinu dana. Priznajem, zadovoljna sam krajnjim rezultatom", ističe Snežana Filipović, direktorka marketinga crno-belih.

Izabrane vesti

Crno-bele stolice trebalo bi da imaju magnetno dejstvo i na tribine privuku nekoliko hiljada navijača više nego u jesenjoj sezoni. A to nije sve, pošto crno-beli animiraju publikom akcijom Porodična tribina, ali kažu da se na tome neće zaustaviti.
"Po uzoru na svetske klubove, spremne da iz nedelje u nedelju organizuju mnogobrojne marketinške akcije, marketing tim Partizana se trudi ne samo na mesečnom, već i na nedeljnom nivou da osmisli različite aktivnosti. Porodična tribina će ponovo zaživeti kad bude lepše vreme, a nedavno smo na praznik Sveti Trifun organizovali akciju u kojoj su dvema ulaznicama za utakmicu sa Radničkim nagrađene dame koje su poslale fotografije s jačom polovinom i obeležjima Partizana. Koliko je interesovanje vladalo pokazuje podatak da smo u roku od 48 sati dobili više od 120 poruka."

U Humskoj planiraju i iskorake u komunikaciji sa navijačima. Kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.
"Pokrenuli smo multimedijalnu platformu Partizan.Tesla.tc posredstvom koje smo, uz Fejsbuk i našu zvaničnu stranicu, 24 sata u kontaktu s navijačima. Ona je dostupna svima, ne samo na smart već i običnim telefonima. Ove sezone imamo sjajna pojačanja, oseća se fenomenalna pobednička energija u timu, a sve to će uz sve marketinške aktivnosti biti naš glavni motiv za dolazak na stadion."

Filipovićeva je napomenula da je Partizan uoči početka prvenstva prodao 4.980 sezonskih ulaznica, ali se nada da će broj posetilaca na stadionu rasti kako se takmičenje bude bližilo kraju.
"Navijači su naš 12. igrač, njihova podrška je pogonsko gorivo crno-belih! Svi uvek želimo više i bolje, svake godine želimo trofej. Kao i lane, opet ćemo organizacijom različitih  akcija za svaku utakmicu pokušati da dolazak vikendom na stadion postane porodični ritual", zaključila je Snežana Filipović, direktorka marketinga Partizana.

"BIBLIOTEKA U ZEMUNELU, PLATFORMA U MADRIDU"

Filipovićeva je otkrila deo marketinških planova Partizana, koji nisu vezani isključivo za navijače, već se tiču i popravljanja slike o igračkom pogonu crno-belih.
"Premijerno najavljujem da će tokom marta biti pokrenuta jedinstvena Škola sporta i medija u okviru kojih će naši prvotimci na nedeljnom nivou sarađivati s najeminentnijim stručnjacima iz oblasti marketinga, novinarstva, nutricionizma, psihologije, kao i profesorima engleskog jezika, kako bismo im pružili temelj ne samo za domaću ligu, već i brži napredak pri odlasku u inostranstvo, gde je komunikacija s medijima imperativ. Radićemo dosta na još boljoj psihološkoj pripremi igrača, kao i svemu što u modernom fudbalu pojedinca čini boljim u timu", navodi direktor marketinga kluba iz Humske.

Prvi korak je već osmišljen.
"U cilju popularizacije kulture i sporta, za deset dana  u Zemunelu će, u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, biti organizovana velika biblioteka, gde ce zaposleni i prvotimci, osim stručne literature moći da uzivaju u književnim sadržajima i na taj način popune slobodno vreme u karantinu. Sredinom marta, u okviru projekta Partizan.Tesla.tc, jedinstvena platforma biće predstavljena u Real Madridu."

"FS BEOGRAD DELIO STOLICE PREMA PRIORITETIMA, NISMO MOGLI SVIMA DA UDOVOLJIMO"

Partizan je umio stadion novim stolicama, ali se postavlja pitanje gde su završile stare.
"Postojalo je  ogromno interesovanje za stolice koje su se nalazile na stadionu, svakodnevno smo dobijali desetine molbi u kojima su klubovi, simpatizeri Partizana, fudbala i sporta želeli da stolice njima budu prosleđene. Nažalost, nismo mogli da svima izađemo u susret, pošto je na početku dogovor postignut s Fudbalskim savezom Beograda, koji je na sebe preuzeo ulogu raspodele stolica prema prioritetima. Drago nam je da smo bar neke klubove mogli da usrećimo, ostaje žal sto nismo svima mogli da izađemo u susret", konstatovala je Filipovićeva.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaSnežana FilipovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara