"Borjan"
"Borjan"

Crno-bele opcije za novog golmana: Borjan ili senzacija iz Niša?

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.11.15. | 16:26

Partizan će u januaru pokušati da osveže konkurenciju među stativama

BorjanNije uspeo plan da se vrati Vladimir Stojković, ali Partizan ne odustaje od namere da dovede novog golmana. Svesni da u ovom trenutku imaju na raspolaganju nedovoljno iskusnog Filipa Kljajića i Živka Živkovića koji je pre mesec dana mesto među stativama zamenio za klupu za rezerve, crno-beli su rešili da ojačaju konkurenciju i, za sad, spisak kandidata sveli na dva imena.

Prvi pik je Milan Borjan, čuvar mreže Ludogoreca. Njega su čelnici srpskog prvaka već kontaktirali i stavili do znanja da žele da ga angažuju. Već na zimu. Bugarski medji uveliko pišu da će klub iz Razgrada prihvatiti ponudu za reprezentativca Kanade, koji je u poslednje vreme imao zapaženih partija, ali je u ovom trenutku teško prognozirati da li će doći do dogovora bivšeg golmana Rada i Radničkog iz Niša sa upravom kluba iz Humske 1.

Izabrane vesti

Nije teško zaključiti da će dosta toga zavisiti od finansijske ponude Partizana Borjanu. Kao i od toga hoće li crno-beli prezimiti u Ligi Evrope, jer ukoliko bi u uspeli da prođu grupu to bi moglo da bude privlačno golmanu koga ugovor sa Ludogorecom veže do 30. juna 2018.

JovanovićMilan Borjan je opcija koju bi najviše voleli u Partizanu. Mada, imaju i plan B. On se zove - Aleksandar S. Jovanović. Ima 23 godine i trenutno je član niškog Radničkog. Kod trenera Milana Rastavca izrastao je u prvog čuvara mreže i uz štoperski tandem Radoš Bulatović - Nemanja Lakić Pešić najzaslužniji je što klub sa Čaira ima najbolju odbranu u Superligi, sa svega devet primljenih golova (kao i Čukarički).

Pre Radnilčkog, Aleksandar Jovanović je branio za Palilulac, Palić, Rad i Donji Srem.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišFK PartizanMilan BorjanLudogorecAleksandar S. Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara