"Nikola Peković"
"Nikola Peković"

Crno-bela elita oduševljena: Ovo je fenomenalno, Liga šampiona je blizu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.08.15. | 09:48

Momci su igrali požrtvovano, borbeno i videlo se da nisu izgubili veru niti jednog trenutka. Stvarno prelepo veče", rekao je Bata Mirković

Nikola Peković

Svečana loža stadiona Partizana u Humskoj protekle noći bila je prepuna bivših legendarnih asova, kako fudbalskih tako košarkaških, ali i svih ostalih javnih ličnosti koje su do poslednjeg trenutka bile uz izabranike Zorana Milinkovića u velikoj pobedi protiv Steaue.

Izabrane vesti

Svoje mesto među crno-belom elitom između ostalih pronašli su Željko Obradović, Nikola Peković, Zoran Bata Mirković, Ljubiša Tumbaković, Miloš Đelmaš i Gordan Petrić, a meču su prisustvovali i selektor Radovan Ćurčić, kao i direktor Zajednice Superlige Vladimir Bulatović.
"Uzbudljiv meč i velika pobeda, koja dodatno dobija na značaju kada se zna da je izvojevana protiv jake Steaue. Partizan je pao u jednom trenutku tokom prvog poluvremena, ali nastavak je bio fantastičan. Momci su igrali požrtvovano, borbeno i videlo se da nisu izgubili veru niti jednog trenuztka. Stvarno prelepo veče", rekao je Bata Mirković za Žurnal.

Bivši trener i sportski direktor Partizana, a sada potpredsednik zadužen za sportska pitanja, Ljubiša Tumbaković, takođe nije krio oduševljenje postignutim rezultatom.
"Ovo je bilo sjajno, velika pobeda Partizana i potpunop zaslužen uspeh, iako je na momenat tokom prvog poluvremena delovalo da neće biti tako. Na kraju, apsolutno zaslužen trijumf. Nadamo se da ćemo uz dobar žreb moći da napravimo i još veći uspeh", rekao je najtrofejniji trener u istoriji Partizana.

Milan Mačvan

Najbolji igrač košarkaškog kluba Partizan u prošloj sezoni i novi član italijanskog Armanija, Milan Mačvan, bio je svim srcem uz fudbalere svog voljenog kluba.
"Fantastična atmosfera i uzbudljiva utakmica. Igrači Partizana su se borili i zasluženo pobedili. Partizan uz ovakvu borbenost i uz novo samopouzdanje može da stigne do Lige šampiona", rekao je Mačvan.

Nekadašnji ofanzivac Partizana Miloš Đelmaš sa ogromnim zadovoljstvom pričao je o uspehu svog kluba.
"Teška utakmica i zaslužena pobeda! Svaka čast Partizanu. Pokazali su kako se igra i bori za tim. Nisu posustajali niti jednog trenutka, a uz ovakvu publiku trijumf dodatno dobija na značaju. Mogli smo da uživamo", rekao je nekadašnji as crno-belih.

Partizan će protivnika u plej-ofu za Ligu šampiona dobiti na žrebu u petak koji počinje tačno u podne.

(FOTO: MN press)


tagovi

SrbijaFK PartizanNikola PekovićMiloš ĐelmašMilan MačvanLjubiša TumbakovićLiga šampionaGordan Petrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara