"Nebojša Čović"
"Nebojša Čović"

Čović: Šta vam nije jasno, ima sve u saopštenju

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.13. | 22:48

Potpredsednik Crvene zvezde nije bio preterano raspoložen za priču...

Nebojša ČovićPosle četvoročasovnog zasedanja na Marakani, članovi Upravnog odbora smrknutih lica su napustili naš najveći stadion, a potpredsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović nije bio preterano raspoložen da odgovara na pitanja novinara vezana za evro licencu, ali i stanju članova sportskog tela (Zorana Stojadinovića i Rikarda Sa Pinta).
"Ne znam šta vam nije jasno, je l ste pročitali saopštenje. Tu piše sve o čemu ste razgovarali", kratak je bio Čović.

U saopštenju Upravnog odbora crveno-belih donete su neke bitnije odluke:
"Upravni odbor FK Crvena zvezda je usvojio odluku o raskidu dalje saradnje sa dosadašnjim tehničkim partnerom 'Leđea'.  Članovi Upravnog odbora su jednoglasno usvojili predlog da novi tehnički partner FK Crvena zvezda, u naredne četiri godine, bude renomirani svetski proizvođač sportske opreme i nekadašnji partner crveno-belih – 'Puma'.
Centralna tema Upravnog odbora bila je aktivnost rukovodstva ka rešavanju problema licenciranja FK Crvena zvezda za evropska takmičenja u sezoni 2013-2014. Upravni odbor FK Crvena zvezda nastavlja sa radom i naporima u cilju rešavanja svih nasleđenih problema koji stoje na putu Zvezdinog učešča u evropskom takmičenju, uz optimizam da će crveno-beli uspešno okončati ovaj problem.
Izveštaj članovima Upravnog odbora podneo je i šef stručnog štaba Rikardo Sa Pintu, koji je jednoglasno usvojen.
Članovi Upravnog odbora usvojili su usaglašen predlog sportskog direktora i Sportske komisije za potpisivanje novih stipendijskih i profesionalnih ugovora sa talentovanom Zvezdinom decom", navodi se u saopštenju. 

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaNebojša ČovićRikardo Sa PintoSrbijaSuperligaUpravni odbor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara