""
""

Čović predlaže: Spojiti Marakanu i stadion Partizana u celinu, nacionalni stadion graditi u Železniku

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.13. | 14:59

Čelnik Crvene zvezde u razgovoru za Naše novine otkrio da bi najbolje bilo da se nacionalni stadion pravi u predgrađu Beograda

Taman kada se zaboravila cela ona ujdruma oko izgradnje nacionalnog stadiona i eventualnog rušenja stadiona Crvene zvezde i Partizana zaboravila što je bio predlog Tomislava Karadžića, sada je Nebojša Čović otvorio novo poglavlje te priče.

Izabrane vesti

Predsednik košarkaškog i potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda je rekao da bi bilo najbolje da se naša dva najveća stadiona spoje u neku celinu i da se nacionalni stadion gradi u Železniku. 

Stadioni Zvezde i Partizana treba da ostanu na raspolaganju klubovima, ali da pored sportske dobiju i poslovnu funkciju i da se na neki način spoje u poslovno-sportsku celinu. Nacionalni stadion mogao bi da se izgradi u Železniku, na mestu već postojećeg igrališta FK Železnik koje ima dobar infrastrukturni potencijal i može lako da se proširi, rekao je Čović Našim novinama.

FSS je do sada imao podršku Ministarstva sporta u projektu izgradnje nacionalog stadiona, ali ne i podršku naša dva najveća kluba.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMarakanaNacionalni stadionNebojša ČovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara