""
""

Čović odgovorio Užičanima: Subotiću, iznesi dokaze

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.05.14. | 15:05

Potpredsednik Crvene zvezde traži od Užičana da ako znaju otkriju imena onih zbog kojih je prvenstvo neregularno

Zaoštrava se situacija uoči možda i ključnog meča u borbi za titulu, ali i opstanak Superligi. Sloboda dočekuje Zvezdu, a bodovi su neophodni za oba tima. Užičani su čak zapretili da bi mogli da ne izađu na teren i istupe iz lige razočarani suđenjem u dosadašnjem delu prvenstva, ali i kompletnim stanjem u srpskom fudbalu.

Izabrane vesti

Na tvrdnje iz Užica da je prvenstvo neregularno, reagovao je Zvezdin potpredsednik Nebojša Čović. On je odgovorio na saopštenje koje je sinoć potpisao prvi čovek Slobode, Dragan Subotić.
“Gospodin Subotić, ako neke stvari zna, onda te stvari mora da iznese po imenu i prezimenu i sa dokazima. Ako je neko za potpunu regularnost u prvenstvu, ond je to Crvena zvezda, i to u svim sportovima”, rekao je Čović novinarama na Malom Kalemegdanu, gde je košarkaški klub proslavio slavu - Ðurđevdan.

Sloboda iz Užica najavila je juče da će razmotiti napuštanje Superlige zbog neregularnosti i pozvala predsednika Zajednice superligaša Zvezdana Terzića da podnese ostavku. Konačnu odluku o napuštanju lige doneće Skupština kluba u četvrtak.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijasloboda užiceNebojša ČovićDragan SubotićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara