""
""

Čović: Kao i u porodici, kad nema para, ima nesporazuma

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.13. | 19:23

"Imam dovoljno obaveza u košarkaškom klubu, videćemo", bio je odgovor potpredsednika Crvene zvezde na pitanje da li će zadržati funkciju na Marakani

Svoj komentar nakon završetka sednice Upravnog odbora na Marakani dao je i jedan od potpredsednika crveno-belih Nebojša Čović! On je prvo rekao da zakazana Skupština neće biti vanredna (jer je redovna trebalo da se održi u julu ili avgustu), a zatim je na vrlo slikovit način objasnio konstantna previranja i česte nesuglasice među članovima Uprave.

"Što se tiče Skupštine kluba zakazane za 25. oktobar, ona neće biti vanredna, kako je to u prvi mah shvaćeno. Pošto redovnu nismo održali kada je predviđeno, u julu ili avgustu, ovo će praktično biti to", počeo je priču Čović, koji je da podsetimo, na naš najveći stadion stigao tek kada se sastanak završio...

Izabrane vesti

"Čuo sam za to da je Slaviša Kokeza ponudio ostavku. Mogu da ga razumem jer se akumuliralo dosta nezadovoljstva. Znate kako, kao i u porodici, kada nema novca, onda su nesporazumi i svađe normalni. Žao mi je samo što smo potrošili ovoliko energeje, a baš smo dobro funkcionisali dok smo bili u radnoj grupi".

Na pitanje da li će ostati u rukovodstvu crveno-belih, pre svega jer su sve glasnije priče da će naslediti Dragana Đilasa na čelu grada, Čović je kratko poručio:

"Videćemo, niko nije iznad Zvezde. Imam ja dosta obaveza i u košarkaškom klubu", završio je priču i dalje aktuelni potpredsednik najtrofejnijeg srpskog kluba.

(foto: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaNebojša ČovićSrbijaSuperligaUpravni odbor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara