""
""

Čović dovodi Australijanca sa američkim iskustvom! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.08.16. | 16:24

Mladi Džona Bolden traži klub u Evropi, a trener Pantera Slobodan Klipa za naš sajt potvrđuje da postoje kontakti

Australijsko krilo Džona Bolden blizu je potpisa za FMP! Tu informaciju potvrdio nam je i trener tima Slobodan Klipa, ali ističe da posao nije gotov i da mora da se sačeka da se vidi epilog.

Ovaj  momak ima 20 godina, rođen je u Melburnu, karijeru počeo u Sidneju, igrao je na koledžu u Kentakiju, a sada su planovi da ode u Evropu i sazri kao igrač..
Tačno je da postoje kontakti, ali još nije realizovano. Moguće je da će biti. Dok ne dođe na trening ništa ne mogu da kažem. Postoje pregovori, njegova agencija ima želju da on ode u Evropu da igra i da se razvija, mlad je momak“, kaže Klipa u razgovoru za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Postoje informacije koje kažu da u celoj priči Crvena zvezda ima važnu ulogu i da želi da da Boldena FMP-u kako bi ga ovaj klub  oblikovao, a ona osmotrila i možda uzela u tim od 2017. godine. Učešće Zvezde u  mogućem transferu  je potvrđeno.
Tako nekako to ide,  Crvena  zvezda ima svoje skaute, pa bi mogli da ga proslede nama. Trebalo je da dođe pre pet dana, ali bi sve moglo da se završi u narednih nekoliko dana“, zaključio je Klipa.

Takođe, Boldenova želja je da 2017. izađe na NBA draft. Videćemo da li će baš FMP prava odskočna daska za odlazak u najjaču ligu sveta.

Ne bi bio prvi put.

 


tagovi

SrbijaSlobodan KlipaNebojša ČovićJadranska ligaEvropaDžona BoldenFK Crvena zvezdaAustralija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara