"Padoin"
"Padoin"

Čovek - trofej: Juventusova magija odlazi na Sardiniju

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.06.16. | 20:21

Iskusnom vezisti ugovor u Torinu ističe na leto 2017. godine, a pošto se radi o igraču koji ima 32 godine, jasno je da ni Stara dama neće praviti probleme oko obeštećenja

Padoin

Da li ste to magija seli na Sardiniju? Simone Padoin, jedan od osmorice igrača Stare dame koji je imao tu privilegiju da osvoji pet uzastopnih titula Serije A u poslednjih pet sezone, ovog leta će po svemu sudeći obući dres Kaljarija.

Izabrane vesti

Italijanski mediji tu mogućnost pominju već desetak dana, ali dobro upućeni Tutosport tvrdi da su crveno-plavi ozbiljno zagrizli za "taličnog" vezistu, koji je bio vinovnik svih velikih rezultata Juventusa u ovoj deceniji.

Gazda Rosoblua Tomazo Đulini preuzeo je pregovore sa Juventusom u svoje ruke i što pre želi da završi započet posao, a pošto je Miralem Pjanić već kaparisan, gužva u veznom redu Stare dame gotovo je postala nepodnošljiva.

Padoinu ugovor u Torinu ističe na leto 2017. godine, a pošto se radi o igraču koji ima 32 godine, jasno je da ni Juventus neće praviti probleme oko obeštećenja.

Uporni vezista u Juventus je stigao u januaru 2012. godine iz Atalante za 5.000.000 evra i potpisao ugovor na četiri i po godine. Prve profesionalne korake napravio je još 2003. godine u Vičenci. Sa Starom damom ima neverovatan fudbalski niz, pored pet Skudeta, osvojio je i dva nacionalna kupa, odnosno tri Superkupa Italije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Simone PadoinSerija AKaljariJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara