""
""

Ćiro Blažević stiže u Srbiju! Čeka se da preuzme Spartak

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.10.15. | 23:06

Nekadašnji selektor Hrvatske je u 81. godini dobio poziv da preuzme subotičkog superligaša

„Trener svih trenera“ kako mu tepaju u Hrvatskoj stiže u Srbiju! Prema nezvaničnim informacijama, subotički Spartak je na pragu dogovora sa Mirosalvom Blaževićem!

Izabrane vesti

Nekadašnji selektor Hravstke je već obavio preeliminarne razgovore sa predsednikom subotičkog superligaša Draganom Simovićem i najozbiljniji je kandidat da na upraženjenoj klupi nasledi Stevana Mojsilovića koji je smenjen.

Blažević ima 80 godina i poslednji angažman mu je bio u Zadru. Tokom živopisne karijere, već je jednom prilikom radio u Srbiji kada je 1986. godine krtako bio trener Prištine. Najveće uspehe je beležio sa zagrebačkim Dinamom kojeg je predvodio u četiri mandata i sqa reprezentacijom Hrvatske koju je doveo do trećeg mesta na Mundijalu 1998. godine.

Godinama je isticao da mu je neostvarena želja da vodi Crvenu zvezdu, a sada je u jesen trenerske karijere sošao na korak od angažmana u Srbiji. Tokom karijere 28 puta menjao posao, što u klupskom, što u reprezentativnom fudbalu. Da je Blaževićev dolazak blizu, govori i to da je subotički klub na zvaničnom tviter nalogu potvrdio interesovanje.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMiroslav Ćiro Blažević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara