""
""

CIRKUS U KUĆI FUDBALA: Predsednik Hajduka nokautirao generalnog sekretara Vojvodine!

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.05.13. | 12:04

Prema saznanjima "Sportskog žurnala", Zoran Osmajić udario je Radisava Rabrenovića iz još uvek nepoznatih razloga

Haos i cirkus nastavljaju da potapaju srpski sport, posebno fudbal do najvećih mogućih dubina. Kao da nam nije dosta svega što se iz godine u godinu dešava sa našom "dikom i ponosom", već su funkcioneri klubova  rešili da fudbal dodatno gurnu u živo blato bruke i srama. Kako piše "Sportski žurnal" u Kući fudbala u Staroj Pazovi dogodio se težak incident kada je predsednik kulskog Hajduka, Zoran Osmajić nasrnuo i udario generalnog sekretara Vojvodine, Radisava Rabrenovića. Kako kaže funkcioner Stare Dame, "ne zna koja je pozadina celog incidenta".
"Po odlasku iz Kuće fudbala, gde sam imao kraći sastanak sa Milenkom Đurđevićem, predsednikom Donjeg Srema, na parkingu ispred zgrade na mene je nasrnuo Zoran Osmajić. Pri tome, uz pretnje da će mi pobiti potomstvo, udario me je pesnicom u glavu", rekao je Rabrenović za "Žurnal".

Teži incident sprečili su u poslednjem trenutku, a celom događaju prisustvovali su Milenko Đurđević, te direktori Donjeg Srema i Hajduka, Dragan Despotović i Dragan Tadić.
"Ne znam šta je pozadina, to je poznato samo Osmajiću, kojeg sam, inače, sreo samo nekoliko puta u životu i nikakve nesporazume do sada nismo imali. Pošto postoje svedoci, a očekujem da su incident registrovale i sigurnosne kamere, iskoristiću pravo da zaštitu potražim od državnih organa i zakona ove zemlje. Sve je utoliko gore što se to dogodilo u objektu FS Srbije", dodao je Rabrenović.

Izabrane vesti

Ipak, s druge strane ekspresno je stigao odgovor Zorana Osmajića, koji je Rabrenoviću rekao da "pokaže modrice".
"Sramotna laž! To je izjava van pameti", rekao je Osmajić vidno uzrujan, a potom dodao:
"
Videli smo se u prolazu. Rabrenović mi je dobacio „nisam ti zaboravio ono iz Kule”. Mislim da je mislio na incident koji se dogodio pred jednu utakmicu Hajduka i Vojvodine. Odgovorio sam mu, istina grubo, ali nisam ga udario. Zar takvog čoveka da moja ruka dodirne?!"

Inače, Osmajić javno ističe da nije neki fan Rabrenovića.
"Čudi me da ga Butorović trpi u klubu. Rabrenović samo šteti Vojvodini, narušava joj ugled. Ide okolo i opanjkava njude. Eto, sad i mene.. Kaže da sam ga udario? Neka pokaže modrice, pa da svi vide govori li istinu", zaključio je predsednik Hajduka u intervjuu za "Žurnal".

(FOTO: MN Press)


tagovi

Hajduk SplitHajduk KulaRadisav RabrenovićSrbijaSuperligaFK VojvodinaZoran Osmajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara