"Aleksis Sančez"
"Aleksis Sančez"

Čileanci sumnjaju u zaveru, Sančez preti Brazilu: Pobedićemo vas, samo me sudija brine!

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.06.14. | 08:23

„Takva vrsta pritiska je smešna, nije nam potreban arbitar da bismo savladali Čile“, uzvraća Skolari pred prvi meč osmine finala Mundijala

Aleksis SančezDobili su aktuelne prvake sveta, sad planiraju da u očaj bace i najuspešniju fudbalsku naciju na planeti. Za Čileance ne postoji reč „nemoguće“, pa tako i jedan od najboljih igrača ove selekcija Aleksis Sančez otvoreno preti Brazilcima pred njihov duel osmine finala Mundijala u Belo Horizonteu.

Napadač Barselone otvoreno i bez uzmicanja je poručio da će selekcija Horhea Sampaola prirediti svetu još jedno iznenađenje.
Dobićemo Brazilce! Došli smo ovde da bismo ispisali istoriju. Već smo dobili aktuelne svetske prvaka Špance, uz to slavili na prvom susretu na turniru i držali se dobro protiv Holanđana, a danas ćemo pokušati da nastavimo da sanjamo snove, a to je osvajanje Mundijala“, samouveren je Sančez.

Izabrane vesti

On će se na terenu nameriti na klupskog druga Nejmara, ali nije zvezda Barselone čovek od koga najviše strepi.
Srećan sam što ću igrati protiv Brazila, ali moja jedina briga na toj utakmici je sudija“, požalio se Sančez.

Arbitraža meča poverena je Englezu Hauardu Vebu, sudiji finala prethodnog Mundijala u Južnoj Africi, za koga Čileanci pretpostavljaju da će se otvoreno staviti na stranu Brazilaca.
Takva vrsta je pritiska je smešna. Govoriti o tome znači odsustvo poštovanja prema FIFA, sudiji i ljudima koji su skoro sto godina gradili istoriju Mundijala. To je istovremeno nedostatak poštovanja prema narodu Brazila. Nije nam potreban sudija da bismo pobedili Čile. To je za nas uvreda“, dodao je selektor Selekaa Luis Felipe Skolari, koji baš i ne deluje samouvereno uoči prvog duela nokaut faze 20. Prvenstva sveta.

Ukoliko ste i vi, kao i Aleksis Sančez, uvereni u pobedu Čilea, mogli biste to fino da naplatite pošto je kvota na dvojku u kladionici MOZZART čak 5,90. Ostale kvote za ovaj meč možete pogledati OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalreprezentativni fudbalJužna AmerikaČileBrazil2014BBrazil2014ABrazilBrazil2014Aleksis Sančez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara