"Havijer Ernandez Ćićarito nije zadovoljan na Old Trafordu"
"Havijer Ernandez Ćićarito nije zadovoljan na Old Trafordu"

Ćićarito prva Mojesova žrtva. Šansa za Vengera?

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.10.13. | 12:14

"Samo mi treba prilika", kaže Meksikanac iz Mančester junajteda i najavljuje da bi mogao i da napusti Teatar snova

Havijer Ernandez Ćićarito nije zadovoljan na Old TraforduStatus džokera s klupe kod Aleksa Fergusona nije zadovoljio apetite Havijera Ernandeza, ali s obzirom na golgotu koju prolazi kod Dejvida Mojesa popularni Ćićarito verovatno se sa setom razmišlja o nekim dobrim starim vremenima. Ipak, poslednji dani na Old Trafordu mogli bi da primoraju 25-godišnjeg Meksikanca da se odluči na selidbu.
"Žudim za utakmicama. Uvek mi je mesto startera bilo cilj. I siguran sam da će mi partije na terenu omogućiti da ostvarim tu želju. Da li u ovde u Mančesteru ili negde drugde...", nedorečen je ostao Ernandez.

Jasno je, ipak, da mu se nimalo ne dopada to što je kod Mojesa samo dve utakmice odigrao u startnih 11 i postigao jedan gol. Čak ni unosni ugovor od 80.000 funti nedeljno ne može da nadoknadi odsustvo minuta na terenu.
"Već sam četiri godine ovde i uvek sam govorio da sam presrećan što sam u jednom od najvećih klubova na svetu. Samo mi treba šansa da pokažem šta mogu, jer želim da doprinesem pobedama ovog tima".

Izabrane vesti

Utisak je da Ćićaritove reči Mojesu uđu na jedno, a izađu na drugo uvo. Robin van Persi, Vejn Runi, pa i Dani Velbek... Svi oni imaju prednost u odnosu na Meksikanca.

Zato i ne čudi što Ernandes razmišlja o odlasku. Engleski mediji već su pisali da je Arsen Venger namirisao slabost Junajteda i rešio da se otvori za 20.000.000 evra za dovođenje Meksikanca u Arsenal. Čini se, situacija u kojoj svi dobijaju... Osim možda Mančester junajteda?

Stvar je ukusa, ali da li je Velbek bilo čim pokazao da je bolji od Ćićarita? A u "paketu" s Ozilom i Kazorlom na Emirejtsu... Drhtale bi odbrane pred Havijerom Ernandezom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arsen VengerArsenalDejvid MojesEngleskaEvropaHavijer Ernandes ĆičaritoPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara