"Bračni par Đoković "
"Bračni par Đoković "

Četvrta dobrotvorna večera Novak Đoković Fondacije

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.09.16. | 17:40

Bračni par Đoković u milanskom zamku Sforcesko ugostiće mnogobrojne prijatelje, ugledne ličnosti i filantrope iz sveta filma, mode i biznisa, kao i članove kraljevskih porodica

Bračni par Đoković Fondacija koja nosi ime najboljeg svetskog tenisera u sredu 20. oktobra prirediće četvrtu dobrotvornu večeru. Nole i Jelena će ovaj put ugostiti zvanice u zamku Sforcesko, jednoj od najvećih znamenitosti i simbola Milana.

Tokom večere goste očekuje interesantan program u okviru kojeg će nastupiti poznati italijanski pop trio II Volo, dok je završnica rezervisana za aukciju. Samoj večeri prethodiće doček zvanica na crvenom tepihu i kratak susret sa medijima, kao i koktel prijem.

Izabrane vesti

Domaćini večere Novak Ðoković, osnivač Novak Đoković Fondacije i njegova supruga Jelena Ðoković, izvršni direktor, tom prilikom ugostiće mnogobrojne prijatelje, ugledne ličnosti i filantrope iz sveta filma, mode i biznisa, kao i članove kraljevskih porodica. Cilj ovog humanitarnog događaja je ne samo prikupljanje donacija za decu koju Novak Đoković fondacija podržava kroz svoj rad već i podizanje svesti o važnosti ulaganja u programe ranog razvoja i obrazovanja za mališane širom sveta.

Gala večera održaće se samo nekoliko dana pre početka Nedelje mode u Milanu i biće praćena dvodnevnim egzibicionim teniskim turnirom (21–22. septembra), na kojem će osim Novaka Ðokovića učestvovati i druga velika imena belog sporta – Rafael Nadal, Serena Vilijams i Flavija Peneta.

Novak Đoković Fondacija je do sada organizovala humanitarne večere u Njujorku (septembar 2012. i 2013.) i Londonu (jul 2013).

(foto: Action Images)


tagovi

SrbijaNovak ĐokovićJelena ĐokovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara