"Maniš i Koštinja"
"Maniš i Koštinja"

Ceo život idu ruku pod ruku: Koštinja i Maniš zajedno na klupi Pasoša!

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.13. | 16:32

Posle Porta, Dinamo Moskve, Atletiko Madrida i reprezentacije Portugala tandem će saradnju nastaviti u timu koji ima šansu da se plasira u Ligu šampiona prvi put u klupskoj istoriji

Maniš i KoštinjaKud krene Koštinja, tu ide i “brat“ Maniš. I to ruku pod ruku. Pre 11 godina zajedno su stigli u Porto, tu osvojili sve što se osvojiti može, da bi posle u paketu otišli prvo u Dinamo iz Moskve, a potom i u Atletiko Madrid. Zajedno su igrali u reprezentaciji Portugala u periodu od 2003. do 2006. godine, a danas će zajedničkim snagama pokušati da odvedu Pasoš Fereiru u Ligu šampiona! I to po prvi put u klupskoj istoriji.

Posle jedne od najboljih sezona u istoriji, Pasoš je ostao bez trenera Paula Fonseke, koji će u novoj takmičarskoj godini sedeti na kormilu Porta.

Izabrane vesti

Ipak, rukovodstvo Pasoša nije puno tugovalo, već je ekspresno angažovalo 38-godišnjeg Koštinju, sada već bivšeg trenera portugalskog Beira-Mara, koji je ispao iz Primeire.

Naravno, Koštinji će društvo praviti upravo pomenuti Maniš, koji će imati ulogu asistenta.

Iako portugalski tandem nema preterano velikog trenerskog iskustva, predsednik Pasoša, Karlos Barbosa, veruje da će klub uspeti da se plasira u Ligu šampiona.
“Koštinja je mlad trener, pokazuje ogromne ambicije. Što se tiče Maniša, u klub je doveden kako bi pomogao Koštinji, a ako bude bilo potrebno biće na raspolaganju i ekipi“, rekao je Barbosa.

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Atletiko MadridDinamo MoskvaEvropaKoštinjaLiga šampionaPasoš FereiraPortoPortugalTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara