""
""

Ceo Istanbul čeka Krasića

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.05.14. | 17:49

PAOK i Rubin žele plavokosog Srbina, Fener hoće da se reši njegovog ugovora od 2,3 miliona evra po sezoni, a rasplet čekaju brazilski vezista Dijego, Gokan Tore i Bešiktaš

Fenerbahče se posle osvajanja titule već okrenuo poslovima u prelaznom roku, ali nijedan ozbiljan transfer ne mogu da završe dok ne reše situaciju sa Milošem Krasićem.

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac Srbije je kao velika zvezda stigao iz Juventusa u Istanbul. Fener je tada platio Staroj dami sedam miliona evra na ime obeštećenja, dok je Krasić parafirao ugovor vredan 2,3 miliona evra po sezoni i postao jedan od najplaćenijih igrača u Turskoj.

Međutim, Krasić je razočarao u Feneru i vrlo brzo je izgubio mesto u timu. Letos su ga pozajmili Bastiji, ali ni tamo nije zadovoljio, pa je francuski klub odlučio da ga vrati u Istanbuli. Fener ne računa na Krasića, ali ne zna šta da radi s njim zbog visokog ugovora koji traje do leta 2016. godine. Postoje klubovi koji su zainteresovani za plavokosog Srbina, ali im ne pada na pamet da mu ponude toliku platu s obzirom da nije ni senka nekadašnjeg fudbalera kojeg su jurili Real, Mančester Junajted, Liverpul...

Sada su se pojavile dve opcije za Krasića. Grčki mediji pišu da je PAOK spreman da mu prži šansu, ali da klubovi podele troškove plate. Druga opcija je mnogo primamljivija za turski klub. Naime, Rubin iz Kazanja je takođe spreman da pruži novu šansu Srbinu i potpiše sa njim trajan ugovor nadajući se da Krasić može da ponovi nekadašnje partije iz CSKA.

Rubin je Fenerbahčeu u zamenu za Krasića ponudio Gokana Torea koji je prošlu polusezonu proveo u Bešiktašu kao pozajmljen igrač kluba iz Kazanja. Rubin bi mogao da Krasića da približno visok ugovor kao što je ovaj aktuelni u Istanbulu.

Na taj način bi se Feneru konačno otvorio prostor da dovede brazilskog vezistu Dijega koji je slobodan igrač, a sezonu je završio u madridskom Atletiku. Šampion Turske je ponudio Dijegu pet miliona evra samo za potpis plus trogodišnji ugovor vredan 3,8 miliona evra po sezoni.

Na taj način bi zadali i udarac gradskom rivalu Bešiktašu koji želi da otkupi Torea, ali i da dovede Dijega. Fener bi se rešio Krasića i doveo dva igrača koje je žarko želeo gradski rival...

Ostaje samo da Krasić nađe zajednički jezik sa čelnicima ruskog kluba.

(FOTO: Action images)


tagovi

TurskaSuper ligRubin KazanjMiloš KrasićGokan ToreFenerbahčeEvropaEngleskaDijegoPremijer ligaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara