"Frejzer Forster"
"Frejzer Forster"

Čelsi našao novog golmana, a nije Begović

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.04.16. | 11:39

Čuvar mreže Sautemptona Frejzer Forster prva je želja Plavaca ukoliko Tibo Kurtoa napusti London narednog leta

Frejzer Forster

Ukoliko Tibo Kurtoa odluči da napusti Stamford Bridž narednog leta, Čelsi će se okrenuti golmanu Sautemptona Frejzeru Forsteru kojeg želi da vidi na svom golu sledeće sezone. Belgijanac je nedavno priznao da nije siguran hoće li ostati u Londonu u godinama koje dolaze, a engleski reprezentativac je trenutno prva želja gazde Plavaca Romana Abramoviča

Izabrane vesti

Čuvar mreže Svetaca takođe je na listi želja i Barselone, koja se suočava sa mogućnošću da ostane bez Marka-Andrea Ter Štegena, koji želi da napusti Španiju na kraju sezone, ali izvori iz Engleske su uvereni da je Čelsi prvi favorit da se dočepa Forstera za sumu od čak 25.000.000 evra.

Kurtoa, koji je tri sezone čuvao mrežu Atletiko Madrida, želja je njihovog gradskog rivala Reala, koji takođe traži golmana za sledeću sezonu. Privremeni menadžer Plavaca Gus Hidink obavio je razgovor sa Kurtoom nakon što je Belgijanac tokom internacionalne pauze u izjavi za medije u domovini, izrazio dilemu oko ostanka u Londonu. Nagađa se da je na tom sastanku Kurtoa rekao Holanđaninu da odlazi 100 odsto na kraju sezone.

Problem za Čelsi biće i nezadovoljstvo Bosanca Asmira Begovića koji želi da brani standardno nakon što je celu sezonu proveo kao rezerva Belgijancu, a nova informacija i eventualni dolazak Forstera sigurno će usloviti njegov odlazak iz Londona.

Forster je trenutno jedan od najtraženijih golmana na svetu, a posebno je privukao pažnju nakon što se uspešno oporavio od povrede kolena tokom sezone. Od povratka na teren vezao je 708 minuta bez primljenog gola, što mu je donelo i titulu fudbalera meseca februara u Premijer ligi.

Zanimljivo, Barsa pažljivo prati Forstera još od 2012. godine kada je u španskim medijima okarakterisan kao “veliki zid”, ali videćemo da li će uspeti da ga ugrabi pre Čelsija. 

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

transferiTibo KurtoaReal MadridFrejzer ForsterEngleskaČelsiAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara