"Kristijan Manea"
"Kristijan Manea"

Čelsi dovodi naslednika Banetu Ivanoviću - supertalentovanog desnog beka kojeg su jurili Arsenal, Ajaks i Udineze! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.03.15. | 18:05

Očekuje se da će novi igrač Plavaca potpiše petogodišnji ugovor

Kristijan ManeaRumunski legendarni as i prvi čovek Vitorula Georgi Hadži nedavno je rekao da u svojom klubu ima klinca kakav dugo nije viđen u domovini. Popularni Maradona sa Karpata uložio je mnogo u razvoj karijere supertalentovanog 17-godišnjaka, Kristijana Manee, kojeg mnogi svrstavaju u red najboljih u svojoj klasi, a on će karijeru nastaviti na Stamford Bridžu. Iako su ga mesecima jurili Arsenal, Udineze i Ajaks, uprava Čelsija bila je najkonkretnija, u kasu Vitorula ubacila 3.200.000 evra i kaparisala desnog beka za budućnost! Interesovanje iz redova bivšeg šampiona Evrope postojalo je još prošlog septembra, kada se takođe govorilo o dolasku rumunskog internacionalca na Stamford Bridž, ali sada je stvar praktično gotova! 

Bez obzira na to što igra u poslednjoj liniji tima, Manea ima izražene trkačke sposobnosti, često se juri u ofanzivu, a prema rečima mnogih ima tehniku organizatora igre. 

Izabrane vesti

Očekuje se da će Manea potpisati petogodišnji ugovor sa Čelsijem, a potom otići u Majorku ili Vitese na kaljenje, a engleski mediji tvrde da je Žoze Murinjo izuzetno zadovoljan igračkim znanjem koji poseduje golobradi tinejdžer, pa da će vrlo brzo dobiti šansu i u prvom timu. 

Ono što je možda malo poznato, ali Manea je najmlađi debitant u istoriji reprezentacije Rumunije, pošto je za prvi tim zaigrao u maju prošle godine, sa nepunih 17 godina! 

Videćemo samo da li će zaista opravdati očekivanja i postati naslednik Branislav Ivanović na desnoj strani...

(FOTO: Printscreen Via Youtube.com)


tagovi

VitorulUdinezeSerija APremijer ligaKristijan ManeaItalijaHolandijaEvropaEredivizijaEngleskaČelsiArsenalAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara