Lumor Agbenjenu (desno) izradio PSV u minut do 12
Lumor Agbenjenu (desno) izradio PSV u minut do 12

Čekajte me, ja sigurno neću doći

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.02.18. | 13:51

Najluđa priča u finišu prelaznog roka

Klupske kamere i čelnici PSV Ajndhovena čekali su sinoć satima na amsterdamskom aurodromu Šipfol levog beka iz Gane Lumora Agbenjenua (21) da dođe na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa liderom Eredivizije.

Ali, dok su ga oni čekali, levi bek Portimonensea se nalazio u Lisabonu gde je podizao uvis zeleno-beli dres Sportinga. Reprezentativac Gane nije ni doleteo u Holandiju iako je klub iz Ajndhovena imao usmeni dogovor sa njegovim bivšim klubom da se preseli na šestomesečnu pozajmicu.

Izabrane vesti

Šta se desilo? Sporting je u finišu prelaznog roka poslao Romi levog beka Džonatana Silvu za 2.500.000 evra i bila mu je potrebna hitna zamena. Setili su se Agbenjenua, koji je imao solidnu jesenu sezonu u Primeiri i nagovorili ga da potpiše ugovor sa njima. Pride, i njemu to odgovara, jer ne mora da se seli u drugu zemlju, a Sporting je veliki klub.

U PSV Ajndhovenu su razočarani svi, posebno trener Filip Koku.
"Dugo već tražimo levog beka i naravno da me nervira kada transfer propadne ovako kasno.Trebali smo i morali smo ovo da odradimo mnogo bolje", samokritičan je Koku koji nema levog beka od prelaska Džetra Vilemsa u Ajntraht prošlog leta.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara