""
""

Ćavi pronašao idealnog naslednika Viktora Valdesa

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.10.13. | 08:25

Plejmejker Barselone veruje da je Ferjzer Forster iz Seltika najbolje rešenje za gol liniju Katalonaca od naredne sezone

Suočeni sa najavljenim odlaskom Viktora Valdesa na kraju sezone, u Barseloni su se dali u potragu za novim golmanom. Budući da rezerva Pinto nije taj kalibar, ali i da iz sopstvene škole ne stiže prava zamena za Valdesa, Barselona će narednog leta morati da odreši kesu za nekog dobrog golmana. Plejmejker Ćavi je već našao idealnog kandidata i preporučio ga klubu.

Izabrane vesti

Prema njegovom mišljenju, najbolje rešenje Frejzer Forster iz Seltika koji je Ćavija impresionirao u međusobnim susretima koje su Katalonci i Kelti imali prethodnih sezona u Ligi šampiona.
„Forster je golman kojeg veoma dobro poznajemo. Ne mogu reći da ga gledam svakog vikenda, ali kad smo igrali protiv Seltika, pokazao je da je svetska klasa. Verujem da može da uspe u klubu kao što je Barselona, a takođe verujem i da će ga mnogi veliki klubovi tražiti, s obzirom kako brani za Seltik“, rekao je Ćavi.

Videćemo da li će klub poslušati ovaj Ćavijev savet, a do sada su kao glavne mete Katalonaca važili Mark Andre Ter Štegen iz Borusije Menhengladbah i Pepe Reina iz Napolija. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ĆaviEvropaFrejzer ForsterPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara