""
""

Ćalasan: Vilotić je novi Bekenbauer, hoće ga Inter i Lacio!

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.01.13. | 10:09

Menadžer nekadašnjeg kapitena Zvezde kaže da je njegov klijent najbolji stranac u istoriji Grashopersa i da je materijal za elitne evropske klubove koji ga već zovu

 

Izabrane vesti

Od Milana Vilotića se očekivalo da bude temelj na kojem bi počivala odbrana Crvene zvezde, ali se posle sukoba sa Robertom Prosinečkim rastao sa Zvezdom u neprijateljskim tonovima i otišao u švajcarski Grashopers kada mu je istekao ugovor. Vilotić igra standardno u švajcarskom timu, a ako je verovati rečima njegovog menadžera, narednog leta će se igrač i Grashopers teško odbraniti od mnogobrojnih ponuda iz Evrope.
“Kontaktirali su me ljudi iz Lacija i Intera, ali o transferu ćemo moći da pričamo tek na leto je Vilotić ostaje do juna u Garshopersu kako bi osvojio titulu u švajcarskom šampionatu, sa timom koji drži lidersku poziciju. Vilotić je igrač koji neodoljivo podseća na neprevaziđenog Franca Bekenbauera, ima fudbal u malom prstu, besprekornu tehniku… Otvorena su mu vrata najjačih evropskih liga jer njemu je suđen vrhunski klub. Ima ugovor još dve godine, a iako su u Srbiji govorili da ima loš mentalitet, Švajcarci su oduševljeni sa njim. Smatraju ga najboljim stranim igračem u klupskoj istoriji”, rekao je za Sport, menadžer srpskog defanzivca Milan Ćalasan, bez obzira što su dres popualrnih Skakavaca nosile i takve veličine kao što je Đovani Elber.  

Srpski menadžćer je rekao i da njegov drugi klijent, Nikola Žigić nema nameru da ide u Viljareal koji ga traži.
“Španci žele Žigića, ali pod uslovom da oni plaćaju 50 odsto njegove plate, a drugu polovinu da plaća Birmingem. Nikolu ne zanima španska druga liga. Ne ide mu se jer je zavoleo Englesku više nego nekada Španiju. Želeo ga je i Valter Zenga u Dubaiju, ali se nismo našli na istim talasnim dužinama”, istakao je Ćalasan.

Inače, Žigić je najplaćeniji igrač u istoriji Birmingema sa platom od preko tri miliona evra po sezoni, tako da nije ni čudo što mu se ne ide iz Birmingema.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

BirmingemČempionšipEngleskaEvropaGrashopermeđunarodni fudbalMilan ĆalasanMilan VilotićNikola Zigic moj tip kolaŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara