"Zadovoljan: Stanislav Tončev (u sredini)"
"Zadovoljan: Stanislav Tončev (u sredini)"

Biznismen iz Katara sponzoriše Surduličane

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.06.16. | 10:16

Zanimljiva saradnja na jugu Srbije

Zadovoljan: Stanislav Tončev (u sredini)

Radnik iz Surdulice će u novu sezonu ući sa znatno izmenjenim igračkim kadrom i ambicijama, ali i sa stabilnim finansijama, jer će mu ogromna pomoć stići sa Bliskog istoka, tačnije iz Katara.

Izabrane vesti

Recept koji je potpuno uspeo u Parizu, gde PSŽ predvode biznismeni baš iz ove bogate države pokušava da se nekako prepiše i na jugu Srbije. Za sada, nema nagoveštaja da bi neimenovani privrednik iz Katara želeo da uloži konkretan novac u ovaj klub, ali ne kriju u Radniku zadovoljstvo što je novi poslovni partner odlučio da pomogne.
„Kupio je hotelsko preduzeće Srbija, sa objektima u Surdulici, Vlasini i u Crnoj Travi. Omogućuje nam pogodnosti u zamenu za promociju nejgove kompanije i fudbalskog kluba čiji je vlasnik u domovini. Prvotimci i stručni štab boraviće u hotelu na račun gazde iz Katara. Za nas je to sjajna stvar, bićemo oslobođeni većeg dela troškova u novoj sezoni“, istakao je u razgovoru za Sportski žurnal prvi čovek Radnika Stanislav Tončev, inače najmlađi predsednik od svih gazda superligaša u Srbiji.

(FOTO: Star Sport)  


tagovi

SuperligaStanislav TončevSrbijaRadnik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara