"Balša Buturović"
"Balša Buturović"

Balša Buturović: Pregovaramo i sa bivšim igračima Vojvodine, prodaja jedini izvor finansija

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.13. | 20:12

Predsednik novosadskog superligaša sprema dovođenje novih igrača, a golman je prioritet

Balša ButurovićNovi predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Balša Buturović, koji se nalazi na pripremama sa ekipom na Zlatiboru, kaže da klub ima problem na dve pozicije, ali je najbitnije dovesti golmana.
“Mislim da ćemo do početka prvenstva dovesti tri-četiri igrača. U pregovorima smo sa određenim kandidatima, ali ne bi bilo korektno da sad pominjem imena, takođe postoje pregovori sa bivšim igračima Vojvodine“, tvrdi Buturović.

Govoreći o novom treneru Lala, Marku Nikoliću, predsednik Vojvodine nije štedeo reči hvale, istakavši da je bivši strateg Rada bio na pragu Voše pre dve sezone, ali se tada nisu poklopile sve kockice.
“Trener Nikolić bio je najbolji trener u protekloj sezoni, izuzetan radnik, veliki motivator, zna sa mladim igračima što je i dokazao“, kaže Buturović. „On je fudbalski fanatik i vidim da to prenosi na teren, što je Vojvodini nedostajalo prethodnih godina, neka doza drskosti, neka snaga“ naglasioo je novi presednik Lala.

Izabrane vesti

Osvrnuvši se na dolazak bivšeg reprezentativca naše zemlje Mateje Kežmana u redove novosadskog kluba, Buturović je rekao da je to čovek kome je njegov otac verovao i da mu veruje i on.
“Mateja ima ime, ima težinu u fudbalskom smislu, ima poznanstva i biće od velike koristi. Za početak biće u upravnom odboru moj savetnik, a za kasnije ćemo videti“, rekao je Buturović.

Prolazak u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope navodi se kao prioritet.
Mislim da smo favoriti, moramo da prođemo“, prokomentarisao je Buturović prvo kolo kvalifikacija sa malteškim Hibernijansom. „Posle pobednik duela Honveda i Čelika, gde bi po mom mišljenju trebalo da prođe Honved, ali i tu smo favoriti ko god prođe, za posle ćemo videti“.

Komentarišući način dolaska na funkciju u Vojvodini, Buturović je istakao da je smrt njegovog oca Ratka Buturovića bila veliki šok i da mu je žao što je tako postao predsednik kluba.
“Ja sam veliki navijač Vojvodine, i pre mog oca sam išao na utakmice, nisam želeo na ovaj način da postanem predsednik. Moj otac je postavio Vojvodinu na noge, i klub je sada u dobrom stanju, ali jedini izvor finansija je prodaja igrača, tako će i da bude. Mi imamo listu igrača za prodaju, radimo na njihovoj prodaji“, završio je novi predsednik Lala Balša Buturović.


tagovi

Balša ButurovićSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara