""
""

BUTOROVIĆ: A govorili su Bata je budala...

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.13. | 10:02

Prvi čovek Vojvodine kaže da sumnja u verodostojnost pisma koje Zvezdan Terzić poslao srpskim klubovima i dodaje da se sada mnogi trude da pametuju, a pre nekoliko godina nije ih bilo nigde kada je on ukazivao na katastrofalno stanje u kome se nalazi srpski fudbal

 

Izabrane vesti

Prvi čovek Vojvodine Bata Butorović kaže da sumnja u verodostojnost pisma koje Zvezdan Terzić poslao srpskim klubovima i dodaje da se sada mnogi trude da pametuju, a pre nekoliko godina nije ih bilo nigde kada je on ukazivao na katastrofalno stanje u kome se nalazi srpski fudbal.

"Prvo, valjda je red da se potpišete ispod pisma kada ga nekome šaljete. Svojeručno. Ja to nisam video u Terzićevom mejlu koji sam dobio i moram da posumnjam u njegovu verodostojnost. Pa u vreme tehnike danas svako može, čak i meni, da upadne na nalog i pošalje pismo nekom drugom sa mog mejla", rekao je Butorović za Alo.

On je podsetio da je i ranije skretao pažnju na brojne neregularnosti u domaćem fudbalu, međutim...

"Već tri godine pričam o katastrofalnom stanju u našem fudbalu i ko to zarezuje od mojih kolega? Niko, svi viču: Bata je budala... Opljačkani smo u finalu kupa pre dve godine, pa ko je tada stao iza nas? Niko! Gde su svi sadašnji Toletovi kritičari bili sve ovo vreme? Otkud sada odjednom u igri, kako to da sada svi toliko pametuju i znaju šta je najbolje za naš fudbal?", zapitao se Butorović.

Predsednik Vojvodine apeluje na kolege koji vode superligaše da svi sednu za sto zajedno sa Karadžićem i dogovore se zarad opšteg interesa.

"Plašim se samo da niko od njih ne bi želeo takav sastanak. Ni Tole, ali ni predsednici klubova, jer svi gledaju samo sebe i svoje interese. Svi smo krivi za trenutno stanje, neki manje, neki više. Morali bismo da se pogledamo u oči i kažemo jedni drugima svašta. Da se razumemo, Bata ne živi od fudbala, već volontira u Vojvodini, njega ne zanima mesto predsednika FSS-a, ali da vidimo, majstori, kako vi ostali živite i od čega. Evo, ja ću prvi da položim račune, ali da vidimo šta rade s parama i predsednik FSS-a i ostali predsednici klubova Superlige", poručio je na kraju razgovora Butorović.

(foto: MN Press)


tagovi

Ratko Butorovićreprezentativni fudbalSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara