"Dragan Mrđa"
"Dragan Mrđa"

Bukti rat na Marakani, Mrđa optužio čelnike Zvezde: Tretiraju nas kao da smo smeće!

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.06.14. | 08:41

„Neka nam se lepo kaže: ko hoće da igra za džabe neka ostane, a ko neće - da se izljubimo i rastajemo“, ogorčen je prvi strelac Superlige

Dragan MrđaNezadovoljstvo u svlačionici Crvene zvezde dostiže tačklu ključanja. Lavinu je pokrenuo Nikola Mijailović, pridružio mu se kapiten Nenad Miljaš, a sa američke turneje reprezentacije stiže glas Dragana Mrđe koji kaže da će ukoliko se fiansijska situacija na Marakani ne popravi većina prvotimaca napustiti klub.
Ovako više ne može! Ja ne idem dalje, ne mogu više da tolerišem ovako nekorektan odnos uprave i sigurno ću po povratku u Beograd tražiti da razgovaramo. Znam da i moji saigrači tako razmišljaju“, poručuje Mrđa u razgovoru za Večernje novosti.

S druge strane, čelnici Crvene zvezde pozivaju na strpljenje, ističući da je dobijanje UEFA licence sad prioritet.
Više nije moguće ćutati i igrati kao što smo radili prethodnih devet meseci. Dali smo sebe za titulu, sve drugo smo ostavili po strani, a zauzvrat dobili, u najmanju ruku, nefer ponašanje. Desetak dana pre utakmice s OFK Beogradom imali smo razgovor s upravom, rečeno nam je da para nema i trebalo je da se ponovo sastanemo kad osvojimo titulu. Niko nam se nije obratio, ni da nam čestita, ni da nam kaže zdravo! Kao da smo smeće. Mi samo tražimo ljudski odnos, razumemo da je klub u ogromnim dugovima i da upravi nije lako. Ali onda neka nam se lepo kaže: ko hoće da igra za džabe neka ostane, a ko neće - da se izljubimo i rastajemo...“

Izabrane vesti

Prvi strelac Superlige objasnio je i sa kakvim se nevoljama susretao tim tokom sezone, o čemu javnosti nije bila obaveštena.
Apsolutno svi u svlačionici smo dali doprinos tituli, jer smo je neverovatno jako želeli. Samo mi znamo kroz šta smo prolazili. Pristali smo i da igramo za 20 odsto ugovora, sami smo sakupljali novac za renoviranje svlačionice, Mijailović je jurio da kupuje ribu za ručak celoj ekipi dok smo bili u karantinu, Pečnik je kao stranac kupio frižider da bismo imali led u svlačionici. To više ne može da se izdrži, nešto mora da se preduzme“, ogorčen je Mrđa, koji, ipak, dodaje da nikod od igrača neće tužiti klub, iako na to ima pravo usled neisplaćenih zarada.

Šta o zahtevima igrača misle čelnici srpskog prvaka možete pročitati OVDE.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaDragan MrdjaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara