"Ivanović, Pavićević ili neko treći?"
"Ivanović, Pavićević ili neko treći?"

Budućnost i dalje traži trenera, čeka se odgovor Ivanovića, Pavićević još u igri

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.11.15. | 13:44

Dok se novi trener ne izabere ekipu će voditi Igor Đaletić i Goran Rakočević

Ivanović, Pavićević ili neko treći?Prvo mesto na tabeli i ne baš idealan odnos Igora Jovovića i predsednika Dragana Bokana uslovio je rastanak. Lider Jadranske lige sasvim neočekivano je ostao bez trenera, a javnost sa nestrpljenjem očekuje ko će preuzeti dirigentsku palicu u Budućnosti. Uprava podgoričkog kluba kontaktirala je Duška Ivanovića i još čeka odgovor iskusnog stručnjaka, ali u rukavu ima i zamenu ako on ne bude pozitivan. Luka Pavićević trenutno je drugi pik, mada možda i najrealnije rešenje.

Dok se goruće pitanje ne reši ekipu će voditi Goran Rakočević i Igor Đaletić, Jovovićevi pomoćnici, koji će spremati ekipu za sudar sa Sutjeskom (nedelja, 21 sati).
"Pored toga što smo ostali bez šefa stručnog štaba povredio se i Aleks Marić pa je njegov nastup protiv Nikšićana pod znakom pitanja. To je treći igrač koji je van stroja. Sa Sutjeskom smo odigrali niz interesantnih utakmica, crnogorski derbi, imaju sjajne šutere, bićemo jako oprezni... Favoriti smo na domaćem terenu, pa ćemo videti", oprezan je Đaletić, koji ne propušta priliku da pohvali doskorašnjeg šefa.
"Rezultati Budućnosti sve govore o Igorovom radu, bio je maksimalno posvećen timu i klubu. Sve pohvale idu na njegov račun, doneo je takvu odluku i mi moramo da idemo dalje mada smo prilično zatečeni i iznenađeni".

Izabrane vesti

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport.


tagovi

Luka PavićevićJadranska ligaDuško IvanovićBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara