""
""

Budesku ne mari za upozorenja o Srbiji: Astra pokušava, ali tu je Zvezdina ponuda

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.01.17. | 12:28

Crveno-beli očigledno imaju više nego ozbiljne šanse da angažuju rumunskog kreativca

Trener Astre Marijus Šumudika spreman je da uradi sve kako bi ubedio Konstantina Budeskua da potpiše za njegov klub, ali je takođe svestan da to neće biti nimalo lako, jer rumunski ofanzivni vezista na stolu ima unosnije ponude.

Izabrane vesti

Jedna od njih je i ona Crvene zvezde, o kojoj, prema rečima Šumudike, Budesku očigledno ozbiljno razmišlja, bez obzira na negativne informacije koje dobija sa svih strana o situaciji u srpskom šampionu i kompletnom srpskom fudbalu.
"Razgovarao sam sinoć sa Budeskuom i pokušao da ga ubedim. To nije lako, jer ima mnogo ponuda, a među njima je ona iz Crvene zvezde. Postoje upozorenja o Srbiji, da ne bi plaćali novac na vreme, ali to ne bi bio toliki problem", rekao je Šumudika.

Budesku je juče zvanično postao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa kineskim Dalijenom, a kao što je već poznato, srpski šampion je spreman da rumunskom kreativcu ponudi 240.000 za sam potpis, kao i mesečni ugovor od 20.000 evra.

Sada je sve stvar odluke 27-godišnjeg fudbalera, koji je zabeležio četiri nastupa za reprezentaciju Rumunije i postigao dva gola.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

FK Crvena zvezdaKonstantin BudeskuLiga 1Srbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara