Brutalni Ćavi: Ovi u Barseloni pojma nemaju! Potpisuju žalosne ugovore, spavaju, a drugi osvajaju Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.05.18. | 10:28

Legendarni vezista kritički raspoložen i prema Realovoj tituli prvaka Evrope

Dupla kruna i izlivi nezadovoljstva. Da Real Madrid nije odbranio titulu prvaka Evrope, verovatno bi iz vizure Barseloninog navijača upravo okončana sezona mogla da se smatra uspešnom. Ovako, činjenica da je Kraljevski klub 13. put osvojio Ligu šampiona preokrio je dostignuće Katalonaca, dominantnih u Primeri i Kupu Španije.

Na te rezultate pala je senka ne samo zbog podviga Reala, već i zbog izjava nekadašnjih kapitena Blaugrane, Karlesa Pujola i Ćavija Ernandeza. Prvi je odmah posle finala u Kijevu primetio: „Trebalo bi da se zapitamo oko svojih prioriteta“, dok je sadašnji vezista katarskog Al Sada bio još brutalniji i krivicu za još jedno razočaranje u elitnom takmičenju (treću godinu uzastopno eliminacija u četvrtfinalu) svalio na čelnike kluba.
Real ima pobednički gen, za razliku od Barselone koja se uspavala. I spava godinama. Moj bivši klub je potpisivao žalosne ugovore, sa igračima koji nisu vredni tog dresa. Novi igrači ne znaju gde 'udaraju', niti ljudi koji odlučuju imaju ideju. Ne znaju kuda vode Barsu“, oštar je bio jedan od najboljih vezista sveta modernog doba.

Izabrane vesti

Pretpostavlja se da je Ćavi pod „žalosnim ugovorima“ mislio na Andrea Gomesa, Paka Alkasera, Ardu Turana, Aleiša Vidala, Džerija Minu... Zatim se osvrnuo i na rezultate Reala na putu do pehara Lige šampiona.
Madridu se sve otvorilo: da se protiv njih povrede ključni igrači protivničkih timova kao što su Nejmar, Roben ili Boateng. Imali su sudije, svirani su im penali, golmani Bajerna i Liverpula su ih častili golovima... Sve je to tačno, ali je istina i da se Barselona uspavala. Jeste osvojila duplu krunu, ali drugi tim(ovi) osvajaju Ligu šampiona, pa se čini da u mom klubu ništa ne rade“, dodao je bivši reprezentativac Španije.

FOTO: Action images

 

 


tagovi

Cavi Ernandes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara