Bruno Matos se preporučio! Stiže kao veliko pojačanje za početak prvenstva

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.03.18. | 16:39

A ni Vikipedija ne zna gde igra…

Sećate li se Bruna Matosa? Došao je u Crvenu zvezdu iz Novog Pazara kao pojačanje, ali se nije naigrao na Marakani i vrlo brzo je precrtan. Put ga je dalje vodio u Aziju, a čak ni Vikipedija ne zna gde danas igra.

Ipak iz Brazila stiže glas da je proigrao i da mu se sprema korak napred u karijeri. Matos je želja najvećeg klubova sa severozapada zemlje - Baije. Brazilski vezista je trenutno član kluba Žuazeiro.

Izabrane vesti

Poznato je da sezona u Brazilu počinje sa regionalnim šampionatima posle čega sledi zajedničko prvenstvo Serij A. Matos je za Žuazeiro igrao u regionalnom Bajano prvenstvu. Reč je o regionalnom šampionatu brazilske države Bajano u kojem isključivo dominiraju dva kluba: Baija (45 titula) i Vitorija (28 titula). Posle grupnih faza u svakom regionalnom prvenstvu se igra plej-of, a Baija i Vitorija gotovo redovno se sastaju u finalu Bajana.

Tako je i ove godine, a Baija je na putu do finala eliminisala Matosov Žuazeiro u polufinalu što je bilo sasvim očekivano. Matos i Žuazeiro su bili jedno od prijatnijih iznenađenja, pa sada Baija razmišlja o dovođenju Matosa kao pojačanja za početak nove sezone u brazilskoj Seriji A.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bruno Matos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara