"Bronovicki"
"Bronovicki"

Bronovicki dobio prvu ratu od 400.000 evra, Zvezda izbegla oduzimanje bodova

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.11.14. | 10:55

Poljak će za dva meseca dobiti ostatak novca

BronovickiNa Marakani je, zasad, ugašen požar koji je pretio da nanese veću štetu. Crvena zvezda je u poslednjem trenutku isplatila Gžegožu Bronovickom prvu ratu u iznosu od 400.000 evra, od ukupnog duga od 840.000 evra i tako izbegla kaznu FIFA koja je zapretila oduzimanjem čak šest bodova, prenosi Sport.

Za dva meseca, zaključno sa 15. januarom, na računu Poljaka trebalo bi da se nađe i ostatak i na taj način čitav proces se stavlja u fioku, a trajao je od odlaska igrača iz Ljutice Bogdana u leto 2007. godine.

Izabrane vesti

Provlačenja po sudovima i žalbe su samo dodatno koštali kada je oba puta prihvaćeno opravdanje advokata koji su zastupali Bronovickog. Letos je usledila opomena iz Niona, a nedavno da poslednji dati rokovi moraju da se ispoštuju.

Rukovodstvo je uspelo preko prijatelja da obezbedi potreban novac, a kapiten Nikola Mijailović je izdejstvovao razumevanje kod Bronovickog, pa je sve završeno na najbolji način. Uskoro pristižu i nova potraživanja od kojih su najveća prema Radu, mada u redu čekaju i bivši igrači: Kadu, Mijailović, Maksimović, Vešović... 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaGžegož Bronovicki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara