"Ričard Kilti"
"Ričard Kilti"

Britanski sprinter izazvao Volkota i Belerina: Ajde u 30.000 funti da sam brži od vas

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.04.15. | 20:01

Svetski šampion u dvorani brani čast profesije i Juseina Bolta

Ričard KiltiPisanja engleskih medija da je Ektor Belerin brži od Juseina Bolta na 40 metara je odjeknula Evropom, a neke je i iznervirala. Britanski sprinter Ričard Kilti je izazvao mladog španskog fudbalera i Tija Volkota na bilo koju trku i spreman je da uloži 30.000 funti!

Svetski šampion u dvorani Kilti je rekao da je spremn da se trka sa Arsenalovim igračima bilo gde, bilo kada i da bi ona brzo bila gotova.
„Ajde da ispitamo logičku falinku ove priče. Da li je verovatno da mladi fudbaler, koji vežba razne veštine poput bukvalnog udaranje lopte, taktiku i druge delove fizičke pripreme, može da bude brži od nekoga čiji je posao fokusiranje na prelazak razdaljine od 200 metara i manje u što kraćem vremenu? Da bi neko sa skoro savršenom genetikom, koji provodi šest dana u nedelji obrađujući svoj neverovatni talenat, bio poražen na 40 metera od nekog ko malo trenira sprint? Da ubedljivo najbrža osoba na svetu nije dobra u SVOM poslu kao mladi reprezentativac Španije? Očigledno, to je glupo“, rekao je Kilti.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Tio VolkotsprinterRičard KiltiPremijer ligaJusein BoltEvropaEngleskaEktor BelerinArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara