"Škuletić u prvom susretu sa Šerifom"
"Škuletić u prvom susretu sa Šerifom"

Bravo! Voša ipak na TV ekranima i u Srbiji

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.13. | 17:54

RTV uspeo da značajno snizi cenu prenosa revanša sa Šerifom

Škuletić u prvom susretu sa ŠerifomLepa vest za sve navijače Vojvodine, a i ostale ljubitelje srpskog fudbala. Revanš susret Lala i Šerifa u baražu Lige Evrope će, uprkos problemima sa organizatorima utakmice u Tiraspolju, biti uživo prenošen na Radio-televiziji Vojvodine.

RTV je objavio da je uspeo da značajno snizi cenu TV prava (koja je u jednom trenutku narasla i na astronomskih pet miliona dinara), a finansijsku pomoć je dobila i od pokrajinskih vlasti, tako da će sutra od 19 sati ceo Novi Sad biti prikovan za male ekrane.

Izabrane vesti

Delegacije novosadskog fudbalskog kluba je još jutros otputovala u Moldaviju. Puna optimizma da bi posle 1:1 na Karađorđu mogla do istorijskog uspeha.
"Nema dileme. Idemo na pobedu u Tiraspolju jer smo svesni da imamo kvalitet potreban za prolaz u ligašku fazu takmičenja. Odgovara nam i nerešen rezultat sa više od jednog postignutog gola ali daćemo i poslednji atom snage da pobedimo Šerif", komentariše Vošin špic Petar Škuletić, strelac izjednačujućeg gola u Novom Sadu.

Koji mu je namestio novajlija Simon Vukčević.
"Ne volim da prognoziram rezultate ali sam siguran u jedno - ostavićemo srce na terenu. Bili smo bolji u Novom Sadu, ali nam se nije posrećilo da pobedimo. Verujem u pobedu i plasman u Ligu Evrope", poručio je Vukčević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Liga EvropePetar ŠkuletićŠerifSimon VukčevićSrbijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara