"Elton Braun"
"Elton Braun"

Braun: Srećan sam zbog povratka kući, u Zvezdu. Idemo!

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.03.13. | 21:44

Gorostasni centar crveno-belih na svom Tviter profilu istakao da je prezadovoljan što mu je pružena još jedna prilika da pokaže šta zna, ali i da pomogne saigračima u borbi za Evroligu

 

Elton BraunOd kako je stigao u Beograd, Elton Braun se ponaša kao da je navijač Crvene zvezde od malih nogu. Harizmom i velikom količinom energije kojom svaki put zrači “kupovao“ je poštovanje i aplauze navijača crveno-belih, koji su se navikli na dobre partije snažnog centra. A onda, kao grom iz vedra neba protutnjala je vest da je Braun stavljen na transfer listu i da klub više ne računa na njega.

Izabrane vesti

Igrao je gorostasni centar dobro tokom prvog dela sezone za tim Vlade Vukoičića, a onda je usledio “presek“. Na zvaničnom spisku za nedavno odigrani Kup Radivoja Koraća ime Eltona Brauna nije bilo upisano, umesto njega u Kragujevac je otišao Predrag Samardžiski, a iskusnom borcu pod obručima je poručeno da pronađe novi klub i stavljen je na transfer listu.

Ipak, Amerikanac nije odustajao nijednog trenutka, čak je i rekao da je Zvezda njegov dom i da će do kraja ostati u Beogradu, kako bi ubedio upravu da je igrač za ekipu, a nedavno mu je to i pošlo za rukom.

Braun je vraćen u pogon, jer će još jedan snažan igrač pod koševima biti potreban timu da bi izborio plasman u Evroligu naredne sezone.

Koliko Crvena zvezda Telekom znači Eltonu Braunu još jednom je pokazao harizmatični Amerikanac, kada je na svom Tviter profilu ispisao tekst sledeće sadržine:
“Srećan sam zbog povratka kući, u Crvenu zvezdu. Idemooo!“

S druge strane, Braun je tokom prvog dela sezone dokazao da i te kako može biti koristan u igri, a da li je uprava Zvezde napravila pravi izbor što mu je pružila još jednu šansu saznaćemo uskoro.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaElton BraunEvropaJadranska ligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara