""
""

Božović optimista: Danas završavamo posao sa Srnićem, igrači se posle pauze vraćaju kao raštimovani orkestar!

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.08.15. | 14:07

„Priča se da Rajković odlazi, ali bio je na treningu“, rekao trener crveno - belih

Mladost Lučana na travi, ali mnoge druge teme u glavi. Tako bi mogla da se opiše situacija u Crvenoj zvezdi dva dana uoči gostovanja u Lučanima. Crveno-beli bi pobedom u Dragačevu ostali na prvom mestu tokom reprezentativne pauze, ali i u dobrom raspoloženju dočekali 149.večiti derbi.

Međutim, brige uprave kluba i navijača uperene su ka završetku letnjeg prelaznog roka. Pred odlaskom je kapiten Rajković, čeka se rasplet oko Srnića koji je jednom nogom već u Crvenoj zvezdi. Aktuelni su dolasci Sikimića i Jovovića.
„Mislim da ćemo danas sve završiti oko dolaska Srnića. Sa druge strane Jovović je talenat koji tek treba da se dokaže. A što se tiče Rajkovića... Priča se da odlazi. Juče je bio na treningu, videćemo da li će i danas biti na istom mestu“, ostao je zagonetan Božović.

Izabrane vesti

Crveno – beli će danas predstaviti iskusnog napadača Sikimića na čijem dolasku je insistirao Božović.
„On nam je bio potreban zbog ravnoteže i raznovrsnosti u napadu. Sikimić može da igra u tandemu sa Vijeirom, ali i sa Jovićem. Očekujemo njegov doprinos, posebno kada igramo na Marakani“.

Veruj Božović da će Zvezda posle pauze biti jača, pre svega zbog zdravstvenog biltena.
„Očekujem da se tokom pauze oporave Matos i Ibanjez, možda i Orlandić. Trebalo bi dobro da nam dođe pauza, ali igrači se sa pauze vraćaju kao raštimovani orkestar. Realno mogu da budem zadovoljan učinkom. Neplanirano smo izgubili bodove protiv Radničkog iz Niša“, dodao je Božović.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlavoljub SrnićMiodrag BožovićEvropaFK Crvena zvezdaBruno Matos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara