""
""

Božić se vratio u Borac

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.08.14. | 17:03

"Ubeđen sam da mogu da pomognem novom klubu u ostvarenju cilja i jedva čekam da se priključim novim saigračima i stavim na raspolaganje treneru Bogićeviću", poručio iskusni vezista

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Mario Božić potpisao je ugovor sa Borcem, potvrdio je trener Čačana Bogić Bogićević.

"On je veoma iskusan igrač, nama je neophodan fudbaler na poziciji zadnjeg veznog, njegov kvalitet se ne dovodi u pitanje, preostalo je samo da vidimo koliko je spreman", kazao je šef struke Čačana.

Izabrane vesti

Božić je izrazio zadovoljstvo što je ponovo stigao u Čačak, s obzirom na to da je pre dve godine takođe potpisao za Borac, ali se nije dugo zadržao u gradu kraj Morave, pošto je posle samo dve nedelje stigla unosnija ponuda iz Kine.

"Ubeđen sam da mogu da pomognem novom klubu u ostvarenju cilja i jedva čekam da se priključim novim saigračima i stavim na raspolaganje treneru Bogićeviću", naveo je on.

Božić ima 31 godinu, rođen je u Tuzli, a nastupao je za Loznicu, Radnički Stobeks, Milicionar, Videoton, Ujpešt, Slovan iz Bratislave, izraelski Ašdod, kineski Šangaj i Voždovac. Za najjaču reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je dve utakmice.

(foto: Action Images)


tagovi

Borac ČačakMario BožićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara