"Petar Božić"
"Petar Božić"

Božić: Postoji dobra volja oko Anđušića, Murić bi mogao na probu, pregovaramo sa strancima

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.10.15. | 12:53

"Partizan bi sada, s kompletiranjem ekipe, imao mogućnost da uđe u top 4. I prošle godine se tim kompletirao kasno, pa smo završili na Fajnal foru. Ne mogu da obećam, ali ćemo posle ekstremnog ritma imati vremena da radimo na nedostacima", kaže strateg crno-belih

Petar BožićPartizan u okviru petog kola ABA lige dočekuje Sutjesku u utorak od 21 čas u hali Pionir. Trener crno-belih Petar Božić pred meč s novajlijom u ligi rekao je da njegov tim očekuje teška utakmica.
Sutjeska je kroz kvalifikacije izborila ABA ligu, ali je pokazala da se time nije zadovoljila. Pokazala je kvalitet, karakter. Recimo, savladali su Olimpiju. Očekuje nas teška utakmica. U ovom momentu nam je svaka utakmica teška, ali pokušavamo da napravimo korak više u našoj igri“, rekao je Božić.

Pominjala su se pojačanja
"Neće igrati nikakva pojačanja koja se pominju. Postoji dobra volja oko Anđušića, ali je problem oko administracije. Postoji mogućnost da Dino Muričć dođe na probu. Da trenira sa nama. Ima pregovora i dogovora s strancima, ali će ostati na tome dok se ne realizuju“, smatra Božić a zatim dodaje.
Svestan sam da navijači nisu navikli. Trudimo se da prvo kompletiramo tim, ali zbog cele situacije treba nam vremena. Nema mesta nervozi. Oscilacije su normalne, ali pokazuje se karakter tima“.

Izabrane vesti

Božić kaže da ne može da obeća Fajnal for, al ida za to postoje šanse.
"Partizan bi sada s kompletiranjem ekipe imao mogućnost da uđe u top četiri. I prošle godine se tim kompletirao kasno, pa smo završili na fajnal-foru. Ne mogu da obećam, ali ćemo posle ekstremnog ritma imati vremena da radimo na nedostacima".

Andreja Milutinović kaže da je Sutjeska veoma motivisana pred gostovanje u Beogradu.
Dolazi nam Sutjeska koja je silno motivisana. U dobrom je momentu posle pobede nad Metalcem. Želimo da pred našim navijačima nastavimo da se borimo. Želim da to ne bude samo jedno poluvreme sa agresivnom pobedom. Moramo da pronađemo konstantnost“, rekao je Milutinović.

Podesećamo, Partizan u prva četiri kola ima tri poraza i jednu pobedu. Sve poraze doživeo je na gostujućem terenu. Ulaznice za ovaj meč možete kuoiti od 18 časova.

(FOTO: MN Press)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SrbijaPetar BožićFK PartizanKK SutjeskaJadranska ligaEvropaCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara