"Bosančić u duelu sa Ninkovim"
"Bosančić u duelu sa Ninkovim"

Bosančić za MOZZART Sport: Devetog avgusta sam sigurno na Marakani!

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.07.14. | 15:59

Kreativni vezista priznaje da to da li će na stadionu Zvezde biti u ulozi igrača ili simpatizera crveno-belih zavisi od navijača, i nada se pozitivnom ishodu

Bosančić u duelu sa Ninkovim

Lomi se karijera Miloša Bosančića, čeka se stav severne tribine kako bi se napravio konsenzus o prelasku kreativnog veziste u Crvenu zvezdu, navijači otvaraju brojne sajtove kako bi videli kraj sage... A on – uživa. Momak koji je fudbal počeo da uči na Marakani, a zatim se igrački afirmisao u dresu večitog rivala, šaljivo je odgovorio na pitanje MOZZART Sporta o tome kako je i šta radi.
"Evo me, bio sam na ručku sa ženom. Rešila je da mi plati obrok posle 20 dana, pošto je konačno ubila zmiju koja joj je bila u džepu. Baš sam se dobro najeo", grohotom se smeje Bosančić.

Izabrane vesti

Ipak, svestan šta nas zanima brzo se uozbiljio. On je i pored oprečnih informacija ubeđen da će vrlo brzo zadužiti crveno-belu opremu.
"Siguran sam da ću devetog avgusta na duelu protiv Radničkog iz Niša biti na Marakani. Pitanje je samo da li kao igrač ili navijač. Pratite i vi šta se sve dešava, upoznati ste do detalja sa situacijom. U ovom trenutku mogu samo da vam kažem ovo: razumem navijače, imaju principe kojih se drže... Ja sam sa Zvezdom dogovorio sve, hoće me i trener, što mi je posebno drago. Ostalo je sad da se poklopi još ta jedna kockica. Videćemo."

Potencijalno šesto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku nedavno je raskinuo ugovor sa korejskim Gjongnamom... U slučaju da ne dobije amin za prelazak u Ljutice Bogdana vrlo lako bi mogao da se nađe u nebranom grožđu.
"Ako bog da, ovo će se završiti na način koji priželjkujem. Više i nije potrebno da pričam koliko želim da obučem Zvezdin dres, da ispunim prvi profesionalni san. Ako od toga ne bude ništa, tražićemo drugo rešenje. Ima milijardu klubova, ali Zvezda je jedna. Samo da vam ponovim: 9. avgusta sam sigurno na  Marakani, kao igrač ili kao navijač...", zaključio je Bosančić.

(Foto: MN PRESS)


tagovi

transferi2014SuperligaSrbijaMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara