""
""

Bosančić: Trebalo bi da budem vođa Zvezde, ali neko u klubu ne misli tako

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.04.15. | 09:57

"Nijednim gestom ne želim da remetim ambijent u ekipi, jer smo dobro krenuli, na dva boda smo od Partizana i želim da dam pun doprinos da na kraju budemo prvi bez obzira na to da li ulazim sa klupe ili igram od starta", istakao je Zvezdin vezista

Nema mira u Zvezdi, iako na terenu crveno-beli vezali četiri pobede i dišu za vrat Partizanu. Vezni fudbaler Miloš Bosančić rekao je da je došao u Zvezdu da bude vođa ekipe, ali da neko u klubu to ne želi i da zbog toga on ne dobija pravu šansu.

Izabrane vesti

Ovaj fudbaler našao se i u centru pažnje slučaja sa Nikolom Mijailovićem. Klub je sa bivšim kapitenom raskinuo ugovor upravo zbog, kako si tvrdi, fizičkog nasrtaja na Bosančića.

Trener Zvezde Nenad Lalatović u poslednje vreme poverenje ukazuje Saši Stojanoviću i Mihajlu Ristiću, dok Bosančić dobija šansu na kašičicu.
“Nisam, niti želim o tome da pričam sa Lalatovićem. Došao sam u Zvezdu kako sam došao, nije mi bilo lako, ali sam uspeo da prevaziđem sve to, zaigram i ustalim se u ekipi. Šta se u međuvremenu desilo, ne znam. Moje mišljenje je da bih ja trebalo da budem vođa ove ekipe Zvezde i stojim iza te tvrdnje! Ali, neko očigledno ne misli tako. Nije mi svejedno, jer ovo nema veze sa fudbalom i sigurno da postoje neki drugi razlozi zbog kojih sam sklonjen”, rekao je Bosančić za Telegraf.

Ovaj fudbaler je do sada za crveno-bele odigrao 14 prvenstvenih utakmica, ali se još nije upisao u strelce u Superligi.

Bosančić je, međutim, dodao da ne gubi nadu i da veruje kako će se situacija ipak promeniti u nastavku sezone.
“Nijednim gestom ne želim da remetim ambijent u ekipi, jer smo dobro krenuli, na dva boda smo od Partizana i želim da dam pun doprinos da na kraju budemo prvi bez obzira na to da li ulazim sa klupe ili igram od starta. Profesionalac sam i tako ću se ponašati”, zaključio je Bosančić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara