"Miloš Bosančić"
"Miloš Bosančić"

Bosančić: Poštujem principe Delija, pričaću na terenu (ANKETA)

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.08.14. | 14:24

Novi igrač Crvene zvezde pred velikim izazovom – kako “kupiti” naklonost tvrdokornih navijača?

Miloš BosančićNavijačku pripadnost Crvenoj zvezdi nije krio ni dok je nosio dres Partizan, zbog poziva iz Ljutice Bogdana napustio je i unosan ugovor na Dalekom istoku i mesečnu platu od navodno 15.000 dolara, ali – uzalud. Tvrdo jezgro navijača beogradskog kluba nije mu oprostilo to što je profesionalnu karijeru počeo u taboru večitog rivala sa drug strane Topčiderskog brda.

Stav Delija je – niko ko je igrao za prvi tim Partizana ne može da igra u Crvenoj zvezdi! Barem kada je fudbal u pitanju. U vaterpolu ili košarci takva se pitanja ne postavljaju. Ali, fudbal je – fudbal i Bosančić nije izuzetak. Jovan Krneta i Milan Jokić bili su (u slučaju ovog drugog i dalje jesu) pošteđeni takvih problema jer dres crno-belih nisu nosili na takmičarskim utakmicama seniorima.

Izabrane vesti

Međutim, Bosančićev početak u Zvezdi, iako on zbog zabrane registracije novih fudbalera još nije ozvaničen debijem u prvom timu, prilično je kontroverzan. Već na startu sezone Delije su na jasan način upravi Zvezde i samom fudbaleru stavile do znanja da ga ne žele u timu. Nisu se, pritom, libile ni da uvrede Bosančića ocenom da on nit je tobože pravi navijač Zvezde nit je pravi profesionalac.

Iskusni fudbaler nije mogao da ne primeti poruku sa tribina, ali u izjavi za MOZZART Sport uverava da zna šta mu je činiti. Nikakve rasprave sa navijačima ne dolaze u obzir.
"Naravno da sam video transparente na severnoj tribini… To je njihov stav, njihovi principi od kojih ne odustaju. Poštujem to i uopšte se ne ljutim… Mogu samo da kažem – pričaću na terenu", kratak je, ali i prilično jasan Bosančić u izjavi za MOZZART Sport.

Sasvim je drugo pitanje da li bi on uopšte morao da se "pravda" navijačima?  Kakvo je vaše mišljenje?

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš BosančićFK Crvena zvezdadelije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara