"Miloš Bosančić"
"Miloš Bosančić"

Bosančić napustio trening Zvezde!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.05.15. | 10:03

Posle sukoba sa trenerom Lalatovićem sve je izvesnije da će iskusni vezista na leto napustiti klub. I neće biti jedini

Miloš BosančićTikva je i definitivno pukla u taboru Crvene zvezde, a o narušenom ambijentu u Ljutice Bogdana posle poraza od Radničkog iz Kragujevca u 28. kolu Superlige najbolje govori i informacija Večernjih novosti koje pišu o sukobu trenera Nenada Lalatovića i iskusnog veziste Miloša Bosančića, koji je napustio trening ekipe u četvrtak.

Povod krajnje banalan. U toku sastanka koji je Lalatović držao sa igračima na centru terena, vezista je mrzovoljno gledao u nebo. Kad mu je trener, uz par kritika, rekao da može da ide ako ga ta priča ne interesuje Bosančić je hladnokrvno klimnuo glavom i odšetao sa pomoćnog terena?!

Izabrane vesti

Podsetimo, Bosančić se ove sezone više puta sukobljavao sa Lalatovićem, jer nije bio zadovoljan statusom kakav misli da zaslužuje. Posle ovog poslednjeg incidenta jasno je da završio epizodu na Topčiderskom brdu.

Sportski žurnal navodi da nije jedini da će njegovim stopama sigurno i Predrag Rajković, Darko Lazić, Darko Lazović, Stefan Đorđević, Džošua Parker i Aleksandar Kovačević, dok su na izlaznim vratima i Saša Stojanović, Aleksandar Katai, Vukan Savićević i Nenad Gavrić. Jedina dobra vest za navijače je da će talentovani Marko Grujić ne samo ostati, već i potpisati novi ugovor sa crveno-belima.

Opet dakle, treći put u razmaku od samo godinu dana – potpuni remont igračkog kadra u Ljutice Bogdana.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš BosančićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara