""
""

Borusija ne da svoje vojnike: Produžio i Groskrojc

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.02.13. | 22:25

Posle Gecea, Subotića, Bendera, Humelsa, Blaščikovskog i Piščeka, ugovor sa Milionerima je produžio i Kevin Groskrojc

 

Izabrane vesti

Borusija ne da svoj šampionski tim. Klub iz Dortmunda nastavlja bitku za očuvanje sjajne generacije koja je osvojila poslednje dve titule u Bundes ligi. Danas je produžila ugovor sa Kevinom Groskrojcom, 24-godišnjim ofanzivnim vezistom. On je parafirao vernost do juna 2016. godine.

Povremeni reprezentativac Nemačke je rođen u Dortmundu i od malih nogu je navijač Borusije. U tom klubu je proveo jednu sezonu kao kadet, dok se u seniorskoj karijeri Milionerima priključio 2009. godine i bio jedan od najboljih igrača u pohodu na dve uzastopne salatare. Za Groskorjca su se interesovali Liverpul i Arsenal.

Borusija je u poslednje vreme produžla ugovor sa nekolicinom ključnih igrača popuz Humelsa, Blaščikovskog, Subotića, Bender, Gecea, Piščeka…

Jedini problem je ugovor najboljeg strelca Roberta Levandovskog, koji nije prihvatio produženje ugovora sa Borusijom i povezuju ga sa mnogim velikanima evropskog fudbala poput Bajerna, Juventusa, Mančester Junajteda… Sa Borusijom ima ugovor do leta 2014. godine.


tagovi

Borusija DortmundEvropaKevin GroskrojcNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara