""
""

Borovnica podneo ostavku na mesto predsednika, skupština FSV ipak u petak

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.11.14. | 21:40

Ostavka predsedsednika FSV mogla bi u velikoj meri da utiče i na konačan ishod borbe protiv Karadžića koju predvodi Crvena zvezda

Fudbalski savez Vojvodine ostao je bez predsednika Ratka Borovnice, a prvi čovek FSS Tomislav Karadžić vrlo moguće bez klučnih glasova u borbi protiv opozicije koju predvodi Crvena zvezda.
"Borovnica je napisao samo da u cilju jedinstva i prevazilaženja svih trenutnih problema podnosi ostavku i jednostavno neće da učestvuje u svemu tome”,  potvrdio je za Novosti generalni sekretar FSV Dušan Tomić.

Izabrane vesti

Borovnica je ovlašćenja preneo na potpredsednika FSV Uroša Milojkovića koji je u međuvremenu sazvao sednicu skupštine za sutra.

"U cilju što brže konsolidacije i kontinuiteta rada FSV ovim putem vam kao ovlašćeno lice potvrđujem da će se zakazana 4. sednica skupštine FSV ipak održati u zakazanom terminu, 7. novembra od 13 sati u sali amfiteatra Spens u Novom Sadu", navodi se u obaveštenju potpredsednika FSV Milojkovića dostavljenom Tanjugu.

Predvodnici vojvođanskog "opozicinog bloka" Tomislavu Karadžiću su predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović i prvi čovek Spartaka Dragan Simović.

Prvobitno je sednica skupštine FSV trebalo da bude održana u petak, ali ju je u sredu Borovnica odložio. Navodno, u ovom trenutku, od 65 delegata Skupštine FSV, čak 41 traži ostavku rukovodstva. 

(FOTO: Starsport)


tagovi

Ratko BorovnicaSrbijaSuperligaTomislav KaradžićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara