"Bogićević"
"Bogićević"

Borac: Ako Zvezda odigra pod ručnom…

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.09.14. | 12:10

“…sigurno ćemo iskoristiti našu šansu. Igrači su posebno raspoloženi što dva uzastopna duela igramo s Beograđanima. Dakle, motiv postoji, posebno za onaj meč u Čačku pred našim navijačima“, kaže trener Čačana Bogić Bogićević

BogićevićJednu od interesantnijih utakmica Kupa Srbije, koje su na programu u sredu, odigraće Crvena zvezda i Borac. Trener Čačana Bogić Bogićević kaže da posle tri prvenstvene utakmice ekipa igra sve bolje.
Dolaze nam teški mečevi sa Zvezdom, Jagodinom, Vojvodinom, ali se ne plašimo, već smo optimisti naročito pred dvomeč sa crveno-belima“, kaže Bogićević i dodaje. „Ukoliko Zvezda odigra pod ručnom, opušteno, sigurno ćemo iskoristiti našu šansu. Tačno je da imaju veliki fond igrača, da mogu da odmaraju fudbalere i da su favoriti u odnosu na Borac, ali ni mi nismo bez šansi“.

Bogićević napominje da je Zvezda i ranije ispadala iz kupa.
Već su ispadali i zašto to da se ne ponovi u meču sa nama. Igrači su spremni, vole velike utakmice i posebno su raspoloženi što dva uzastopna duela igramo sa Beograđanima. Dakle, motiv postoji, posebno za onaj meč u Čačku pred našim navijačima“.

Izabrane vesti

Trener Borca ima određenih dilema oko sastava tima jer ima povređenih igrača.
Živković i Stojanović su povređeni, dok Gojković ima crveni karton. Videćemo koji će igrači  dobiti šansu da se suprotstave Zvezdi i probaju da naprave iznenađenje“, optimista je Bogićević

(FOTO: Star sport)


tagovi

Bogić BogićevićBorac ČačakKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara