""
""

Bomba sa Brda: Čuka za 1.200.000 evra prodala Stojiljkovića, on dobio platu od 800.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.06.15. | 09:12

Ni Brđani, ni napadač mlade reprezentacije nisu mogli da odbiju sjajnu ponudu koju je iz Kine poslao Radomir Antić

Čukarički je odradio prvi veliki transfer ovog leta. Prema pisanju Žurnala, osvajač nacionalnog kupa je prodao napadača Nikolu Stojiljkovića u kineski Hebei.

Izabrane vesti

Za napadača mlade reprezentacije je bilo interesovanja sa više strana, želeo ga je i Partizan, ali kada je stigla atraktivna ponuda kinskesog drugoligaša koji sa klupe predvodi Radomir Antić, ni klub, ni igrač nisu mogli da kažu “ne”.

Hebei će Čukaričkom uplatiti 1.200.000 evra na ime obeštećenja što će biti najveći transfer u istoriji kluba sa Banovog brda. A vrlo verovatno i jedan od najvećih ovog leta u Srbiji. Brđani su doveli Stojiljkovića iz Rada kao slobodnog pa se može reći da su napravili sjajan posao. Čukarički za razliku od Zvezde, Partizana ili Vojvodine uglavnom dobija celu propisanu sumu od obeštećenja pošto ne duguje procente nikakvim menadžerima ili fondovima jer ne posluje na taj način.

Sjajne uslove je dobio i mladi napadač koji će u kineskom drugoligašu zarađivati 800.000 evra po sezoni, a sobzirom da je Antić insistirao na njegovom transferu očekuje ga i jaka minutaža. Podsetimo, da dres Hebeija od prošle zime nose i Nenad Milijaš i Miroslav Radović

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rok 2015Nikola Stojiljkovićmeđunarodni fudbalKinaHebeiČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara